V_jolka80
Aniołek Tosia 21.09.2009
Heeeeeeello ;-) Co tam porabiasz jak wieczorek mija?
Pokłóciłam się z D...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Heeeeeeello ;-) Co tam porabiasz jak wieczorek mija?
A humor bo mi się tęskni Rodzice oszaleli i się kłócą juz któryś dzien z rzedu i fioła mozna dostac i w ogole jakost tak mi nie tak jest -.-Czemu masz taki humor?!
Oooo to widzę tez bardzo "wesoło" ja to bym się chciała choćby z Ł pokłócić byle by tu był a tak dupa blada jedyne co moge to czekac aż raczy czasem sms-a napisać ;[Pokłóciłam się z D...
A humor bo mi się tęskni Rodzice oszaleli i się kłócą juz któryś dzien z rzedu i fioła mozna dostac i w ogole jakost tak mi nie tak jest -.-
A no chyba taki okres jest a Ty sie nie kłóć z chłopem bo szkoda na to zyciaBidulko ty moja...
Ostatnio zauważyłam, że wszystkie mamy jakieś sprzeczki
A no chyba taki okres jest a Ty sie nie kłóć z chłopem bo szkoda na to zycia
No ale faceci to sa takie inne stworzenia co sie sami nie umieja domyslic ani zaopiekowacNIby tak, ale mnie wkurza..
Bo jak on jest chory, to chodzę koło niego
A jak ja się źle czuje, to on mi nawet herbaty nie poda...
w kolo nich tak ale oni nie zdzielic przez leb miotla czy patelnia i moze rozum wroci 
No ale faceci to sa takie inne stworzenia co sie sami nie umieja domyslic ani zaopiekowacw kolo nich tak ale oni nie zdzielic przez leb miotla czy patelnia i moze rozum wroci
![]()
No bo oni nie rozumieją co my do nich mówimy jezeli nie są to słowa: seks, pieniadze, obiadAle jak mu próbowałam to wytłumaczyć
to było, że wcale tak nie jest itp....
Ach.... szkoda słów