• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
hej laski :-D

Wiola, Majsi mam nadzieje ze dzisiaj humorek będzie lepszy...!!! :tak:

Danula
a co ty się tak zaopuszczasz, co?? :cool2:

Ewelinka...jak tam Kochana ?

Iwonka, Ilonka, Rudzia, Ola, Iza, Marti, Sówka pozdrawiam gorąco !!!

Madzia wracaj Kochana do nas !!!!
:tak::tak::tak:

a mnie się nawet już nie chce pisac co szkodnik dzisiaj zrobił jak odwoziłam M do pracy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dopijam kawke i idę sobie włosy farbnąc :-)

Witam dziewczyny

Ewelinka napisz jak poszło bo zaczynam się martwić, odezwij się

Anecia nie pytaj byłam wczoraj u lekarza i zeszło mi prawie 5 godzin szkoda gadać i do tego z tą nogą wszędzie piechotą teraz wczoraj byłam wykończona, bo wszędzie mam kawałek mieszkam na końcu tej mojej wielkiej wioski i gdzie bym nie chciała dreptania sporo...
Znowu farbujesz?? Przecież nie dawno coś robiłaś fajny kolorek miałaś

Martuś a co tam u Ciebie kochana?? Nie widziałam Cię żebyś była....wszystko dobrze??

Dziś mamy iść oglądać auto jakiegoś golfa mam nadzieje, że będzie tym razem jakieś porządne nie tak jak mój cinkuś :sorry:

Witaj a to dlaczego ledwo żywa?

A to wszystko przez moją pierwszą po zabiegu @!
Jest tak obfita, że (przepraszam za wyrażenie) leci ze mnie jak z zarzynanego prosiaka:zawstydzona/y:
Pół nocy nie spałam, bo najpierw "zalałam" wersalkę, którą przecież musiałam od razu zaprać (co zresztą robię i teraz)
a potem to się normalnie bałam zasnąć, coby się sytuacja nie powtórzyła....

A to wszystko przez moją pierwszą po zabiegu @!
Jest tak obfita, że (przepraszam za wyrażenie) leci ze mnie jak z zarzynanego prosiaka:zawstydzona/y:
Pół nocy nie spałam, bo najpierw "zalałam" wersalkę, którą przecież musiałam od razu zaprać (co zresztą robię i teraz)
a potem to się normalnie bałam zasnąć, coby się sytuacja nie powtórzyła....

Tak jak mówiłam, że dopiero się rozkręca to normalne po zabiegu a skrzepami się nie przejmuj ze mnie drugi raz same takie schodziły to zależy jak mocno lekarz Cię wyczyści. Po pierwszym czyściutko bez skrzepów miałam po drugim i @ 2 tygodnie pierwsza prawie i same skrzepy. Wyczyści się i będzie dobrze. Może kup sobie te nocne podpaski one są długie będziesz pewniejsza

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry