Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie lubię tego radia.....co chwila ten sam blok muzyczny...wole radio gdańsk - promują starą dobrą muzykę....lub trójkę:-)A ja sobie słucham RMF na święta
Nie lubię tego radia.....co chwila ten sam blok muzyczny...wole radio gdańsk - promują starą dobrą muzykę....lub trójkę:-)

Wiesz...........ja śpiewaczka......muzyka mnie wzrusza, zwłaszcza dobra muzyka....;-)

A ja sobie słucham RMF na święta
Szukam ubioru na święta. Jak zwykle oto prozpozyszyn, pomóżta:
1.ZAPS-BLUZKA MATYLDA ROZMIAR 38 (820778071) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
2.ZAPS-BLUZKA LUCYNA ROZMIAR 38 (820767714) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

I ołówkowa spódniczka czarna......tak se wymyśliłam....
a ja mam kompletną ciszę :-)
dwa![]()
szukam ubioru na święta. Jak zwykle oto prozpozyszyn, pomóżta:
1.zaps-bluzka matylda rozmiar 38 (820778071) moda.allegro - allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
2.zaps-bluzka lucyna rozmiar 38 (820767714) moda.allegro - allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy