reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odstawiamy od cycusia

reklama
O kurcze dziewczyny wypróbowalam metode na olówka i.... nie spada:szok:
chyba za male cycuchy jak u rusalki :zawstydzona/y:

wkłada się ołówek pod pierś, puszcza "luzem" pierś - Kakaw - jak małe to ołówek własnie wypada a jak niezbyt jędrne to podtrzymają go i zostaje...u mnie zostaje :-:)-:)-(

taik tak Kakaw- u mnie spada ale ja mam takie małe, że ...cisza juz, bo w kompleksy zaczynam wpadac..szczególnie, ze ostatnio wymieniłam wszystkie staniki - na mniejsze:angry: 75B:sorry2:...a było śliczne C........kiedys:shocked2:

e - bo ja pewnie jakieś małe B mam - i mam powód do narzekania..a maż niby twierdzi,z e moje sa takie akurat - śliczniunie i jego- Kłamie:-D:-D:-D- że sliczniunie-rzecz jasna jego;-)

postanowiłam od wczoraj - Klaudia skonczyła 15-miesiecy i nie daje jej cysia:)- w rezultacie rece mi drętwieją..i cycuchy mrowieją..ale w miare jest OK - a jak dziś rano powiedziałam klaudia choć na cysia(zawsze leciała)- a dzis..wzieła go do buzi i powiedziała- ne..no i wolała jogurt do picia..wiec karmienia cysiem z dniem 7 wrzesnia chyba juz ne:sorry2:
no i zbieramy sieły..i działamy drugiego bejbika:-)

reklama
Do góry