reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
Laski do sprzedania tor samochodowy łącznie na 6metrów firmy Wader tylko raz rozłożony ale Wiktor miał w szerokim poważaniu taką zabawkę :sorry2::sorry2: i tylko chciał rozbierać :baffled::dry: więc została złożona i leży nie używana w zestawie 2 samochody właściwie to samochód i motocykl 3 kołowy :tak: wklejam póki co zdjęcie ze stronki jak mniej więcej wygląda :tak: jakby ktoś był zainteresowany mogę przesłać bądź wkleić zdjęcie pudła na którym widnieje dokładne rozłożenie toru bo składać mi się nie uśmiecha :sorry2::sorry2::sorry2: cena 15 euro tor.jpg
Kid Cars 3D - Estakada 6,1m + parking - Sklep z zabawkami dla chłopców i dziewczynek
a tu stronka i dokładny opis zabawki ;-)

SPRZEDANA!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Laski do sprzedania tor samochodowy łącznie na 6metrów firmy Wader tylko raz rozłożony ale Wiktor miał w szerokim poważaniu taką zabawkę :sorry2::sorry2: i tylko chciał rozbierać :baffled::dry: więc została złożona i leży nie używana w zestawie 2 samochody właściwie to samochód i motocykl 3 kołowy :tak: wklejam póki co zdjęcie ze stronki jak mniej więcej wygląda :tak: jakby ktoś był zainteresowany mogę przesłać bądź wkleić zdjęcie pudła na którym widnieje dokładne rozłożenie toru bo składać mi się nie uśmiecha :sorry2::sorry2::sorry2: cena 15 euro Zobacz załącznik 318247
Kid Cars 3D - Estakada 6,1m + parking - Sklep z zabawkami dla chłopców i dziewczynek
a tu stronka i dokładny opis zabawki ;-)
teraz to mnie w nosek pocałuj!!!trza było wczoraj wystawiac!!!

martuśka dzięki wielkie za konika!!!Szymek na początku bardzo sie go bał!!!ale po 30 minutach zejśc z niego nie chciał:-)

Pauletta ja bym od Ciebie odkupiła ten tor :tak: tylko że ja z Dublina :sorry: Czy miałabyś kogoś przez kogo można byłoby tą zabawkę dostarczyć do Dublina?

reklama
Do góry