reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

witam

Poszukuje do kupna krzesełka do karmienia, ale tylko od kogos z Galway.

kontakt na priv lub gg 5410450

moja kolezanka ma do sprzedania fotelik chico taki tylko inne kolory i chce za niego 30 e
1287df5c045ddb72med.jpg

wiec jesli chcesz podam Tobie jej numer tel i umowisz sie z nia aby zobaczyc ..

reklama
Jeśli koleżanka nie weźmie to ja z chęcią :)

tylko powtarzam KOLORY sa inne to jest fotka z netu..kolezanka ma chyba jesli dobrze pamietam cos czerwono granatowy

a teraz cos z mojej szafy..hihi...
mam rzeczy po Ewuni w roznym przedziale wiekowym cos od 3 mies do teraz chyba tylko musze fotki postrzelac i powklejac...jesli sie uda to zrobie dzisiaj ...

rozumiem że kolor jest inny ale reszta jest taka sama?? , a mi zależy na tym żeby miał koszyk pod spodem. a koleżanka z Galway ?? bo ja z Ennis.

rozumiem że kolor jest inny ale reszta jest taka sama?? , a mi zależy na tym żeby miał koszyk pod spodem. a koleżanka z Galway ?? bo ja z Ennis.
tak koleanka z Galway..ale wydaje mi sie ze mozecie sie dogadac jej maz czesto jezdzi do limericku do pracy wiec jakies rozwiazanie nalazloby sie
bo widocznie fotelik tfafil sie Tobie :) wiec jesli ccesz wysle ma priva numer do kolezanki i dogadacie sie

tak koleanka z Galway..ale wydaje mi sie ze mozecie sie dogadac jej maz czesto jezdzi do limericku do pracy wiec jakies rozwiazanie nalazloby sie
bo widocznie fotelik tfafil sie Tobie :) wiec jesli ccesz wysle ma priva numer do kolezanki i dogadacie sie

ok nie ma problemu ;-) więc czekam na PW i zdjęcia :-)

mam do sprzedania,krzeselko do karmienia firmy graco,lozeczko turystyczne graco,podgrzewacz do butelek,fotelik(siedzisko) do kapieli ,podgrzewacz,do butelek avent ,brudownik na pieluchy ,spacerowke chicco,oraz fotelik chicco do samochodu dla malucha,gondola chicco,troszke zabawek .prosze o kontakt na gg1576589 lub sms 0879427909Zdjęcie2121.jpgZdjęcie2124.jpgZdjęcie2123.jpgZdjęcie2122.jpgwalker chodzik.jpgwozek 3 w 1.jpgprzod gondoli.jpgwozek.jpgwozek2.jpgwozek3.jpg
pencil.png

reklama
Do góry