reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
Sprzedam krzeselko do karmienie firmy Cossatto.Krzeselko jest w stanie idealnym, corcia jadla w biegu wiec prawie w ogole nie uzywalam, cena sklepowa to 80e
Krzeselko ma dwa kolka, co umozliwia przesuwanie, pasy, regulowana wysokosc, oraz oparcie, dwa "blaty" jeden zdejmowany
Zainteresowanych prosze najlepiej pisac na maila ankamusial@wp.plTo jest zdjecie krzeselka, cena 50e

Gdybym nie miala krzeselka po Eryku, to bym kupila, dziewczyny ja znam Anie i widzialam to krzeselko, jest bardzo zadbane, jak nowe, kupilam od Ani fotelik i jestem super zadowolona, takze polecam :tak:

Dziewczea wlasnie doszlam do wniosku ze kilku rzeczy chce sie pozbys bo mi zawadzaja :-)
tak wiec mam do sprzedania:

wanienke z przebierakiem w stanie prawie idealnym- uzywana ok.miesiaca, mozna trzymac porzebne rzeczy ktore winny byc pod reka o taka:
Buy Mamas and Papas Nuvola Changing Unit with Bath. at Argos.ie - Your Online Shop for .

cena:55E
kamere i monitorek do pilnej obserwacji wlasnej dzidzi z dziwiekiem i czarnobialym obrazem :tak: o taki:
http://www.argos.co.uk/wcsstore/argos/images/0982434SPA66UC287119M.jpg
cena:60E

moses basket- koszyczek dla dzidzi ze stojakiem z materacykiem
cena:55

na terenie galway moge wieczorkami sprzet podrzucic :-)

aha:) moze jeszcze dodam ze mam do sprzedania RENAULT SCENIC 1998 kolor srebrny :) na wczoraj ! cena :negocjacja
nct do 03/2010

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mam do sprzedania wozek Quinny Buzz3 w kolorze strawberry red, do tego dolaczam gondole, torbe, koszyk na zakupy, folie przeciwdeszczowa, moskitiere przeciw owadom, orginalny kocyk Quinny,pompka do kol.Wozek byl uzywany rok wiec nie moge napisac ze jest w stanie b.dobrym, po prostu dobrym.Cena sklepowa 435eu+gondola 165+koszyk na zakupy20; ja sprzedam za 350euro.,ankamusial@wp.pl

Ostatnia edycja:
Czesc Mamuski:-) dawno mnie tutaj nie bylo ale jakos ostatnio leniuchowo mnie dopadlo i tak nawet do kompa nie chce sie zasiasc:zawstydzona/y:Sofik chcialam Ci sie pochwalic ze udalo mi sie dostac moj wymarzony quinny buzz 3 i fotelik maxi cossi z baza kurcze strasznie sie ciesze:-). No to ja spadam na razie, POZDROWIONKA

reklama
Jesli jakas mamusia bedzie zainteresowana to mam do sprzedania samochod opel vectra'03 cena €4200

Ostatnia edycja:
Do góry