od Maghdalena Zobacz Profil: Maghdalena - Forum BabyBoom kto by był chętny na zakup nosidła Mei Tai na ebay? Chcemy zamówić wspólnie i podzielić się kosztami wysyłki. Dziewczyny z Wwy odbiór osobisty, a te, które mieszkają poza Wwą plus koszt wysyłki do siebie. Jestem ja i IzaV, ktoś jeszcze? New Mei Tai Baby Sling Carrier Reversible Pick Pattern | eBay
to ja będę druga, kupiłam taki sweterek, niestety jest na mnie trochę za duży, kolor rudy KARDIGAN SWETER NIETOPERZ NARZUTA PONCZO CIĄŻOWE (3108577447) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jakby któraś była zainteresowana to chętnie odsprzedam za jakieś 45 zł razem z przesyłką. Rozpakowałam, przymierzyłam i niestety leży w szafie..
Izka a nie chcesz go zatrzymac i jak dzidzia sie urodzi bedzie akurat zeby otulic wasza dwojke np jak bedzie w chuscie
Izuś czuje się w nim jak w worku jest jakis taki ogrooooomny no i za długi :/ przy moim wzroście to mnie strasznie skraca w dodatku
sprzedam jakby któraś była zainteresowana, nowy, nie używany, kupiłam w promocji, ale ja nie mam cery suchej więc się dla mnie nie nadaje, a zwrócić już nie mogę, bo nie wiem gdzie paragon.... Pharmaceris E Emoliacti (3165493770) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Witam. Jestem mamą prawie dziewięciomiesięcznego chłopca. Czasem udzielam się na forum, ale zdecydowanie więcej czytam i się uczę, jak być mamą. Od pewnego czasu posiadam studio w domu. Chętnie nieodplatnie zrobię zdjęcia sesyjne, ewentualnie plenerowe maleństw, tych w brzuszkach i tych już narodzonych. Mam mnóstwo pomysłów na stylizacje i zapał Jeśli któraś z mam ma ochotę, proszę o maila: pokah@tlen.pl. Studio w okolicach Lodzi, Zgierza i Strykowa. Troche zdjęć na moim blogu: może fotkę? Zapraszam
Bardzo serdecznie zapraszam jesli jeszcze ktoraś z przyszłych mam nie zakupiła wózka u nas można to zrobić sprzedaję wózki Jane , Graco oraz Baby jogger - w tym czasie bardzo chodliwe babyprams - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jesli była by któraś z was zainteresowana wóżkiem z w/w firm a nie ma ich na naszych aukcjach prosze o kontakt sprowadzimy taki wózek dla forumowiczek rabaty .