reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Dzien doberek :))

U nas srednio kazda noc jest coraz gorsza...brzuch boli masakrycznie a podniesc sie to musze meza budzic zeby mi pomogl...tak mnie boli...:-(

Al. Szyszkowska- pewnie teraz duzo masz na głowie. Jak znajdziesz chciwlke to napisz jak sobie radzisz z dwojka maluchów... bo wiesz... mnie tez to czeka :))

Agabe- Kochana Ty to tez juz pewnie tulisz dzidziolka :) daj znac jak wrócisz do nas :)

Zuza-anna - i jak u lekarza??

Hej dziewczyny.
Wpadłam tylko na momencik, pochwalić się,że od 29 stycznia jestem szczęśliwą mamą:happy2: Dzisiaj wyszłam ze szpitala. Po wizycie wylądowałam szpitalu z podejrzeniem rzucawki ciążowej i 29 miałam cc. Córcia ur się z wagą 2720g, ale później schudła do 2480g, 51cm i dostała 10pkt A. Ogólnie z pobytu w szpitalu i opieki jestem zadowolona. Pozdrawiam Was gorąco. Wpadnę jak bedę miała chwilkę, bo mała daje popalić, ale jest słodziutka:tak:
Al.Szyszkowska gratuluję syncia!!!

Hej dziewczyny.
Wpadłam tylko na momencik, pochwalić się,że od 29 stycznia jestem szczęśliwą mamą:happy2: Dzisiaj wyszłam ze szpitala. Po wizycie wylądowałam szpitalu z podejrzeniem rzucawki ciążowej i 29 miałam cc. Córcia ur się z wagą 2720g, ale później schudła do 2480g, 51cm i dostała 10pkt A. Ogólnie z pobytu w szpitalu i opieki jestem zadowolona. Pozdrawiam Was gorąco. Wpadnę jak bedę miała chwilkę, bo mała daje popalić, ale jest słodziutka:tak:
Al.Szyszkowska gratuluję syncia!!!

OOOoooooooOOOOoooo kochana strasznie gratuluje!!!!!

ello
u mnie dzisiaj dzien pelen energii :) az dziwne hihi
caly dzien w papierach, przy kompie i na telefonie..... ale przynajmniej odwalilam kawal dobrej roboty :)
wczorajsza wizyta > zero objaw porodu :( dzidzia wazy 3125g :) i troszke urosla wiec wszystko w normie tyle ze lekarz stwierdzil ze faktycznie malo sie rusza.... od razu musialam podjechac do szpitala na ktg - efekt taki ze 3 skurcze na 30minut lezenia ale lekarz kazal mi wracac do domu narazie i cale szczescie bo byl strasznie niemily wrrrr tlumacze sobie ze moze mial zly dzien ale mam nadzieje ze wiecej na niego nie trafie :/ za to polozne bardzo mile :)
z wydrukiem z ktg musialam wrocic do swojego gina ale on tez powiedzial ze jest narazie ok i tylko kontrolnie jak mnie cos niepokoi to od razu zebym do szpitala podjechala na ktg i zmierzyl mi jeszcze raz cisnienie bo wczesniej mowi ze mialam bardzo wysokie ale nie chcial mnie straszyc i wolal jeszcze raz sprawdzic jak wroce hihi ale juz byla norma :)
tak wiec czekam dalej i zastanawiam sie jak dlugo jeszcze :)

Czarnuszka88 > ty odpoczywaj kobietko jak najwiecej i sie nie przemeczaj - jeszcze te pare tygodni wytrzymaj :)

mona124 > gratuluje!!!! ale niespodzianka :) super ze juz córcia z Toba!!! Duzo zdrowka zycze :)
jakie imie wybralas? czekamy na streszczenie z porodu :) gdzie rodzilas? kurcze, co to ta rzucawka?
pozdrawiam

Cześć Dziewczyny! Będę się streszczać, bo dzisiaj pierwszy dzień z synkiem w domu. Urodziłam 29.01 o 12:38. Zaczęłam rodzić naturalnie, bo 12 godzinach skurczy, z tego 6 godzinach na sali porodowej i ponad 2 godzinach pełnego rozwarcia, okazało się, że synuś nie może się wydostać (coś z ustawieniem główki - nie mógł zejść do końca, okazał się dosyć duży). Ze względu na brak postępów zrobiono mi cesarskie cięcie. Romuś ważył 4260 g, mierzył 58 cm. Lekarze i położna, która ze mną była stwierdzili, że mój poród można uznać za 2 w 1 - naturalny + cesarka:szok: Pozdrawiam i odezwę się jeszcze w wolnej chwili:-)

agabe > GRATULACJE!!!!!
Super ze synus juz z Toba :) spory chlopczyk :)
a ty z mona124 nie spotkalas sie na tej porodowce? bo ona tez 29 stycznia urodzila :)

reklama
Do góry