reklama
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Dzien doberek
)
U nas srednio kazda noc jest coraz gorsza...brzuch boli masakrycznie a podniesc sie to musze meza budzic zeby mi pomogl...tak mnie boli...:-(
Al. Szyszkowska- pewnie teraz duzo masz na głowie. Jak znajdziesz chciwlke to napisz jak sobie radzisz z dwojka maluchów... bo wiesz... mnie tez to czeka
)
Agabe- Kochana Ty to tez juz pewnie tulisz dzidziolka
daj znac jak wrócisz do nas 
Zuza-anna - i jak u lekarza??
U nas srednio kazda noc jest coraz gorsza...brzuch boli masakrycznie a podniesc sie to musze meza budzic zeby mi pomogl...tak mnie boli...:-(
Al. Szyszkowska- pewnie teraz duzo masz na głowie. Jak znajdziesz chciwlke to napisz jak sobie radzisz z dwojka maluchów... bo wiesz... mnie tez to czeka
Agabe- Kochana Ty to tez juz pewnie tulisz dzidziolka
Zuza-anna - i jak u lekarza??
mona124
Fanka BB :)
Hej dziewczyny.
Wpadłam tylko na momencik, pochwalić się,że od 29 stycznia jestem szczęśliwą mamą
Dzisiaj wyszłam ze szpitala. Po wizycie wylądowałam szpitalu z podejrzeniem rzucawki ciążowej i 29 miałam cc. Córcia ur się z wagą 2720g, ale później schudła do 2480g, 51cm i dostała 10pkt A. Ogólnie z pobytu w szpitalu i opieki jestem zadowolona. Pozdrawiam Was gorąco. Wpadnę jak bedę miała chwilkę, bo mała daje popalić, ale jest słodziutka
Al.Szyszkowska gratuluję syncia!!!
Wpadłam tylko na momencik, pochwalić się,że od 29 stycznia jestem szczęśliwą mamą
Dzisiaj wyszłam ze szpitala. Po wizycie wylądowałam szpitalu z podejrzeniem rzucawki ciążowej i 29 miałam cc. Córcia ur się z wagą 2720g, ale później schudła do 2480g, 51cm i dostała 10pkt A. Ogólnie z pobytu w szpitalu i opieki jestem zadowolona. Pozdrawiam Was gorąco. Wpadnę jak bedę miała chwilkę, bo mała daje popalić, ale jest słodziutka
Al.Szyszkowska
Fanka BB :)
Mona124- gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Hej dziewczyny.
Wpadłam tylko na momencik, pochwalić się,że od 29 stycznia jestem szczęśliwą mamąDzisiaj wyszłam ze szpitala. Po wizycie wylądowałam szpitalu z podejrzeniem rzucawki ciążowej i 29 miałam cc. Córcia ur się z wagą 2720g, ale później schudła do 2480g, 51cm i dostała 10pkt A. Ogólnie z pobytu w szpitalu i opieki jestem zadowolona. Pozdrawiam Was gorąco. Wpadnę jak bedę miała chwilkę, bo mała daje popalić, ale jest słodziutka
OOOoooooooOOOOoooo kochana strasznie gratuluje!!!!!
ello
u mnie dzisiaj dzien pelen energii
az dziwne hihi
caly dzien w papierach, przy kompie i na telefonie..... ale przynajmniej odwalilam kawal dobrej roboty
wczorajsza wizyta > zero objaw porodu
dzidzia wazy 3125g
i troszke urosla wiec wszystko w normie tyle ze lekarz stwierdzil ze faktycznie malo sie rusza.... od razu musialam podjechac do szpitala na ktg - efekt taki ze 3 skurcze na 30minut lezenia ale lekarz kazal mi wracac do domu narazie i cale szczescie bo byl strasznie niemily wrrrr tlumacze sobie ze moze mial zly dzien ale mam nadzieje ze wiecej na niego nie trafie :/ za to polozne bardzo mile 
z wydrukiem z ktg musialam wrocic do swojego gina ale on tez powiedzial ze jest narazie ok i tylko kontrolnie jak mnie cos niepokoi to od razu zebym do szpitala podjechala na ktg i zmierzyl mi jeszcze raz cisnienie bo wczesniej mowi ze mialam bardzo wysokie ale nie chcial mnie straszyc i wolal jeszcze raz sprawdzic jak wroce hihi ale juz byla norma
tak wiec czekam dalej i zastanawiam sie jak dlugo jeszcze
u mnie dzisiaj dzien pelen energii
caly dzien w papierach, przy kompie i na telefonie..... ale przynajmniej odwalilam kawal dobrej roboty
wczorajsza wizyta > zero objaw porodu
z wydrukiem z ktg musialam wrocic do swojego gina ale on tez powiedzial ze jest narazie ok i tylko kontrolnie jak mnie cos niepokoi to od razu zebym do szpitala podjechala na ktg i zmierzyl mi jeszcze raz cisnienie bo wczesniej mowi ze mialam bardzo wysokie ale nie chcial mnie straszyc i wolal jeszcze raz sprawdzic jak wroce hihi ale juz byla norma
tak wiec czekam dalej i zastanawiam sie jak dlugo jeszcze
Czarnuszka88 > ty odpoczywaj kobietko jak najwiecej i sie nie przemeczaj - jeszcze te pare tygodni wytrzymaj 
mona124 > gratuluje!!!! ale niespodzianka
super ze juz córcia z Toba!!! Duzo zdrowka zycze 
jakie imie wybralas? czekamy na streszczenie z porodu
gdzie rodzilas? kurcze, co to ta rzucawka?
pozdrawiam
mona124 > gratuluje!!!! ale niespodzianka
jakie imie wybralas? czekamy na streszczenie z porodu
pozdrawiam
agabe
Zaciekawiona BB
Cześć Dziewczyny! Będę się streszczać, bo dzisiaj pierwszy dzień z synkiem w domu. Urodziłam 29.01 o 12:38. Zaczęłam rodzić naturalnie, bo 12 godzinach skurczy, z tego 6 godzinach na sali porodowej i ponad 2 godzinach pełnego rozwarcia, okazało się, że synuś nie może się wydostać (coś z ustawieniem główki - nie mógł zejść do końca, okazał się dosyć duży). Ze względu na brak postępów zrobiono mi cesarskie cięcie. Romuś ważył 4260 g, mierzył 58 cm. Lekarze i położna, która ze mną była stwierdzili, że mój poród można uznać za 2 w 1 - naturalny + cesarka
Pozdrawiam i odezwę się jeszcze w wolnej chwili:-)
Pozdrawiam i odezwę się jeszcze w wolnej chwili:-)reklama