Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzisiaj wyszłam ze szpitala. Po wizycie wylądowałam szpitalu z podejrzeniem rzucawki ciążowej i 29 miałam cc. Córcia ur się z wagą 2720g, ale później schudła do 2480g, 51cm i dostała 10pkt A. Ogólnie z pobytu w szpitalu i opieki jestem zadowolona. Pozdrawiam Was gorąco. Wpadnę jak bedę miała chwilkę, bo mała daje popalić, ale jest słodziutka
Hej dziewczyny.
Wpadłam tylko na momencik, pochwalić się,że od 29 stycznia jestem szczęśliwą mamąDzisiaj wyszłam ze szpitala. Po wizycie wylądowałam szpitalu z podejrzeniem rzucawki ciążowej i 29 miałam cc. Córcia ur się z wagą 2720g, ale później schudła do 2480g, 51cm i dostała 10pkt A. Ogólnie z pobytu w szpitalu i opieki jestem zadowolona. Pozdrawiam Was gorąco. Wpadnę jak bedę miała chwilkę, bo mała daje popalić, ale jest słodziutka
Al.Szyszkowska gratuluję syncia!!!
Pozdrawiam i odezwę się jeszcze w wolnej chwili:-)