reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Daria ja nie pamietam dokładnie, ale pierwszy raz dostala na pewno przed roczkiem. Moze jak miala z 10-11 m-cy. Ale teraz nie bardzo lubi.
Ja jestem dzis wymeczona tym dniem:( Mąż pojechał na lotnisko po siostre. zaraz ogarne lece kapac Niunie i odpoczywammmmmmmmmmm;)

Właśnie mysle jej dac mam jakies przepisy np z herbatnikiem wiadomo na początek nie dam dużo bo ona miała podejrzenie skazy ale chyba troszkę spróbuję z drugiej strony podjadała juz ode mnie serek homogenizowany :)

A no tak dziś Twoja siostra przylatuje pewnie się cieszysz :)

no pewnie ze sie ciesze;-) szkoda ze nie mogłam pojechać tez na lotnisko... A Pałka to i tak juz widziala mlodszego siostrzenca i siostre Nasza miesiac temu, a ja ostatnio ponad rok:(

Oj to długo sie nie widziałyście :(

A ja się tak ostatnio zastanawiałam czy za parę lat dalej będziemy na tym forum i czy dalej my i nasze dzieciaczki będą się spotykać, ciekawe :)

a czemu nie:) fajnie by było no nie? ja Daria ewentualnie będę kupować od ciebie książki po Dobruni :) hehehe
Monia, to fakt, kawał czasu... swoją drogą jestem ciekawa jak wygląda Twoja druga siostra :D Masz jeszcze jakieś rodzeństwo?

reklama
:) Izu ja cały czas myślę że Nataszka jest z rocznika Dobrusi a to przecież inny rocznik a tylko trzy miesiące różnicy, ja też myślę że jakiś tam kontakt zawsze będzie :)
Ja teraz okupuję kompa mój tv bo mecz hi hi ale próbuję się zebrać i uzupełnić książeczkę małej takie tam wiadomosci kiedy zabki jaka waga dobrze ze jest forum bo juz niektorych rzeczy nie pamiętam a tu wiem ze pisałam :)

Do góry