reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

okolice Jeleniej Góry..

A No Monia masz racje co do Natalii:) Moze uda sie zoorganizowac jakies spotkanie to i Natalcia (Jadziunia) by sie z nami wybrala. Daria moj tez oglada jakis mecz Real Madryt Twoj tez to?

Ostatnia edycja:
reklama
Daria tak to jest;) 2 miechy szybko zlecą, nim sie obejrzysz. a pozniej juz coraz szybciej. Ja nie moge uwierzyc ze Lena ma juz 16 m-cy. dzis mnie zaskoczyla, bo ma taka ukladanke, i zawsze jej pokazywalam element gdzie ma wlozyc. a ona siedziala i sie bawila ukladanka, a my z R. patrzymy, a ona bierze i wklada tam gdzie byc powinno, i wszystko ulozyła - 8 części!!! :-D pozniej juz z nia siedzialam to jej nie wychodzilo, przy mamusi to wie, ze zawsze mama pomoze, czort mały. Ale juz mam chociaz pomoc, przy oproznianiu zmywarki, czy wieszaniu prania:-D

dobra dobra :) i teraz wszsytko na nas :)
Ja właśnie szybko się umyłam i mysle co by jakis film obejrzeć :) polecacie coś?

a niedawno Lenka miała roczek no nie rosną te nasze dzieciaczki. Dlatego na forum jakieś maleństwo by się przydało ;)

Mnsmile jak jest mama to po co się wysilać no nie mama pomoże a jak nikt nie patrzy to się sama pobawię.

Mnie ciekawi kiedy moja pójdzie niby tak się rwie bo chodzi przy szafkach a z drugiej strony jest bardzo ostrożna wiec poczekamy zobaczymy czy to bedzie prędzej czy później :)

reklama
Do góry