reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Renata i Jula kończa turnus w piątek, ale Renata ma jakąś fuchę, wiec nie będzie ich niestety.
Oli Bastek ma rota, cholerka, biedny kurczaczek..
Wygląda więc na to, że będzie nas 3+3.
Na te chwile oczywiście.
Roseann tez pisała ze w nast weekend nie może.
A Karolina????

reklama
Hej Dziewczynki!
Ja już pisałam, że wyjeżdżamy na wesele:( Franiowa daj znac gdzie mogę prezent podrzucic dla Frania? Jakiś sklep w pobliżu, albo sąsiadka? I jak chcesz maszynę do baniek mydlanych albo czekoladową fontannę to daj znac.
My miałyśmy fajny weekend. Byłyśmy w Zgorzelcu na grillu z moimi kumpelami z liceum. Maja bawiła się fajnie z 2- letnim Donim i 4- letnim Aleksem:) Kurde, trzeba Jej sprawic braciszka, bo uwielbia dzieci:wink:
A dzisiaj przy Zaporze Majka najadła się znowu piachu. Macie jakieś rady na to? Nie mogę ani na sekundę odwrócic wzroku:no: A w przyszłym tyg. jedziemy nad morze...

Do góry