• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Jezu... Monika..chyba tak Wam pisałam wtedy.
Dziewczyny, przepraszam Was..zakręcona jestem koszmarnie przez te ciągłe nasze wyjazdy.. Teraz przypomniałam sobie, że miała byc sobota lub niedziela w nast tygodniu, po powrocie z tego naszego mini-turnusu (bo tylko tydzień).
Jezu..przepraszam jeszcze raz:-)
Wybaczycie???;-)

Ale wpiszcie sobie w kalendarze plizzz:)

Sorry ze Was zestresowałam!!!!!!!!!!!!!

Ide walnąć głowa w scianę...:tak:

reklama
FraniowaMamo przepraszam że tak bezceremonialnie i bez przedstawienia się i w ogóle, ale pozwoliłam sobie podglądnąć i zajrzeć na Twój blog i wątek Franiowy na bb.
Kobieto jesteś dla mnie natchnieniem!! podziwiam i całym sercem jestem z Wami.
dużo zdrowia i wszystkiego co najlepsze dla Was.

Aguś spoko, tylko my odpadamy wtedy bo mamy chrzest siostrzeńca... I nie wal w ściane kobieto, bo my Cie tu potrzebujemy i Franczesko tez:-D
dziewczyny dostałysie maila odnosnie muzykoterapii? Ma byc chyba 24 i 31. Kto sie pisze?

Inka, to ja Cie przepraszam, że Cie pominęłam, ale dzis taki pęd mam, ze nie wiem jak sie nazywam. W skrzynce 231 wiad. Masakra:)

No dobra dziewczyny, jest tak: w nastepna sobotę jest u nas spotkanko (pretekst 2 urodziny Franulca;-) ), serdecznie zapraszam:) Zaczynamy o 15, konczymy z ostatnim gościem. Pogody pewnie nie będzie znając życie, ale mam nadzieje, że damy radę jakos w 4 ścianach:)
Za punkty na BP dostalismy gofrownicę (troche jeździmy z tym kurdupelkiem:) ), więc będą gofry dla dzieci:) I nie tylko. Dla dorosłych..tez cos wymyślimy:)
Dobierajcie sie prosze w podzespoły dojazdowe:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry