reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Pałeczko, przekaż serdeczne współczucie.... Nic więcej nie da sięk, ani pocieszenia wśród nas nie znajdzie...ale nawet i tu, na bb jest wątek, gdzie mamy po stracie dziecka mogą otwarcie mówić o uczuciach, wątek pożegnania, chyba, skieruj ją tam....

Światełko dla maleństwa
[*] Boże, jaki ból...ciężko wyobrazić sobie...

Bądź przy niej, proszę Cię, ona sama teraz nie może pozostać, ktoś musi przy niej trwać, niezależnie od jej odczuć...kochana, nie pozwól jej pogrążyć się w ciepierpieniu. Żałoba, tak, łzy tak, nawet kilka miesiecy, ale pbserwuj ją.... być może trzeba będzie wsparcia psychologqa?

Pałeczka, straszna historia ;/
ja się czuję do d****
Ja już nie nadaję się na wesela!!! Siedziałam do 3 po czym powiedziałam że niestety muszę iść do domu bo już padam a o 6 muszę wstać do Naty. Miejmy nadzieję, że Młoda nie obraziła się bardzo, że nie zostałam do końca pomagać (byłam świadkową).
W kościele trochę się wkurzyłam.... jak była komunia to ksiądz staną i zapytał się; "a świadkowa nie podchodzi?" nosz kurde jak widzi że siedzę na du**** i że świadek po komunii to chyba znaczy że ja nie idę...
Na weselu się tylko doprawiłam ;/ Siedziałam pod klimą... teraz czuję, że wszystko mi schodzi na płuca ;/ Idę jutro do lekarza bo dzis jade na rozmowe do makro (2gi etap jeeeej) - kurcze nie czuję się na siłach na autoprezentację ;/
Weselę OK, dobre jedzenie, fajnie się pobawiłam ale zaaaa dłuuugo dla zgrzybiałej matki ;)

Iza, zgrzybiała matko (;-)) kciuki bedę trzymała za Ciebie cały dzień:)

A wiesz że jak człowiek idzie taki nieprzygotowany, zmęczony , zmiety to wypada najlepiej? Bo na maxa pośladki sie spina wtedy:)

Hej
Ja Aniu jednak robię w domu, trochę mnie trzęsie na samą myśl o robieniu obiadu dla 15 osób, jeszcze jakieś ciasta, bbrrrr, no, ale jakoś dam radę, mama i mąż mi pomoże :-)
Ja właśnie mam na 2 października, więc już niedługo.

Dareczka dobre :-), fajne ciacha

Pozdrawiam

reklama
Do góry