reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Witam
Przepraszam, ze wchodzę do Was z butami, ale może znalazła by sie osoba, która była by w stanie pomóc rodzinie z Jeleniej Góry. Chodzi o pomoc w trasporcie nakrętek.
Córka, syn i ojciec - wszyscy chorują na ataksję móżdżkowo - rdzeniową. Jest to nieuleczalna i postępująca choroba genetyczna. Pan Wiesław porusza się już na wózku inwalidzkim. Wielkim marzeniem całej rodziny jest wyjazd do Chin, gdzie chorym na ataksję wszczepia się komórki macierzyste.
Podaję link do forum, gdzie są wszystkie informacje i akcje prowadzone przez rodzinę. Miedzy innymi wielkanocny kiermasz.
Forum Marleny, Piotra i Wiesława Witkowskich

Witam!
proszę wszystkie zaglądające tutaj mamusie obecne, czy któraś z Was ostatnio (nie dawno) rodziła w Jeleniej Górze w szpitalu wojewódzkim i może opisać swoje doświadczenia? Wszędzie są same "stare" wypowiedzi...a mnie czeka poród w lipcu i nie wiem czy zdecydować się na Jelenią Górę czy Kowary... (bo dojazd mam do dwóch miejsc taki sam czasowo)
Pomoże ktoś? :)

reklama
Do góry