reklama
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Juuuuuuuuuuuuż???????
Matko jedyna! Przez chorobę Franca kompletnie straciłam kontakt z rzeczywistością!
Lecę do Was po szczegóły
Matko jedyna! Przez chorobę Franca kompletnie straciłam kontakt z rzeczywistością!
Lecę do Was po szczegóły
Dareczka
Fanka BB :)
Co do Kowar to roseann też całkiem niedawno rodziła to może napisze co i jak. Ja 2,5 roku temu na Bukowcu i bardzo pozytywnie
Hej
Tak, ja rodziłam w Kowarach dwa razy i było fajnie. Mało rodzących więc i opieka lepsza, więcej uwagi.
Na minus to to, że nie ma oddziału neonatologicznego w razie W.
Ale jak wszystko przebiega ok, dzidzia i Ty zdrowi, to taki oddział niepotrzebny
Feless, jak się czujesz? Chłopak na 100%?
Tak, ja rodziłam w Kowarach dwa razy i było fajnie. Mało rodzących więc i opieka lepsza, więcej uwagi.
Na minus to to, że nie ma oddziału neonatologicznego w razie W.
Ale jak wszystko przebiega ok, dzidzia i Ty zdrowi, to taki oddział niepotrzebny
Feless, jak się czujesz? Chłopak na 100%?
inka85
Mamusia Aleksego
Ja tez uważam ze lepiej rodzic w mniejszym szpitalu- jest mniej mam i lepsza opieka. Roseann ma racje!
Ja rodzilam w Lubaniu ake tam tez pracuje mój prowadzący. Mysle ze warto tez sie nad tym zastanowić.
Ja rodzilam w Lubaniu ake tam tez pracuje mój prowadzący. Mysle ze warto tez sie nad tym zastanowić.
Dareczka
Feless jeszcze trochę czasu na decyzję jest
minus Bukowca to tak jak pisała roseann brak oddziału dla noworodków ale opieka cudna jak kiedyś będę mieć drugie to też wybiorę Kowary
A imię dla Maleństwa już wybrane. Oj fajny to czas kompletowanie wyprawki szukanie wózka itp itd aż się rozmarzyłam hihi
Jak chyba każda przyszła mama, nastawiam się że ten oddział nie będzie nam potrzebny - więc więcej procent pada na Kowary. Imię mamy - będzie Aleksander
Wózek już jest, wanienka, fotelik, czyli wszystko co kosztowniejsze jest - teraz zacznę pomału kompletować jakieś ciuszki i na sam koniec pomyślę o kosmetykach dla malca i pampersach
...i coś dla siebie do szpitala...
Wózek już jest, wanienka, fotelik, czyli wszystko co kosztowniejsze jest - teraz zacznę pomału kompletować jakieś ciuszki i na sam koniec pomyślę o kosmetykach dla malca i pampersach
reklama
Dareczka
Bardzo ładne imię kiedyś je obstawiałam no ale jest dziewczynka
to widzę, że Ty już bardzo przygotowana