Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Rybcia - widze ze w podpisie masz adres - jezeli chcesz zeby bylo widoczne jako rysunek to dodaj przed adresem 'img' a za nim '/img' - tylko zamien ' na nawias kwadratowy [ lub ]
Czy Wy też macie uczucie jakby brzuch miała Wam zaraz pęknąć?? Ja czuje się jakbym miała wielki balon (wiem, że w stosunku do innych mam naprawde duży brzuszek) i do tego jest bardzo twardy!
Ewach6 u mnie to podobnie jest jak u Ciebie brzuszek moj ma delikatne rysy okragłego ale malutko no i właśnie jak na 20 tdzen to mam bbrzuszek malutki tak jak ty czy to moze niepokoic ???
w perwszej ciazy tez mialam malutki brzuszek. w koncu ciazy jak załozyłam bluzę to brzucha nie bylo widac i nikt nie wiedzial ze jestem w ciazy chyba ze sie przyznałam. Gabrysia mimo małego brzuszka wazyła 3230 g. mialam mało wód plodowych i tyle. Jesli byłas na USG i lekarz powiedzial ze wszystko jest ok to nie masz obaw do niepokoju. Nie wszystkie mamy musza miec duze brzuszki.
Mój brzuszek jest już całkiem pokaźny ok 97 cm w najszerszym miejscu. Chyba już go widać bo wczoraj w tramwaju jedna pani ustąpiła mi miejsca (co mnie zdziwiło, nie była nastolatką).