reklama

Okrągły brzuszek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maduska, dzieki.
Brzuszka sie doczekasz :) Na pewno. Mi juz czasami minimalnie dokucza w nocy albo wieczorami - wtedy skora po bokach na dole tak mocno ciagnie... Ale ogolnie ciesze sie, ze jest :)

reklama
Wieczorem robi się znacznie większy ;)

profil ;D
brzucho1.jpg

front ;D
brzucho2.jpg

będe musiała nowy aparacik kupić, ten to jedna z pierwszych cyfrówek i jakość zdjęć jest beznadziejna :(

Kosmi - śliczny brzuszek! Mi żadne włoski nie pociemniały tylko pod skórą dokładnie na środku biegnie mi niebieska żyła - ale raczej do kreseczki się nie zalicza.

kosmi pisze:
kreseczka od włosków zrobiło mi się tak w ciąży, że włoski pociemniały nie wiem czemu :)
Mi pociemnialy na calym brzuszku, co wyglada troche smiesznie, a na miejscu "kreski" sa tez tak ciemne jak u Ciebie i imituja slynna "linea negra". Dodatkowo tak smiesznie zawijaja sie wokol pepka ;) jakby chcialy przeszkode bokiem ominac ;)

Dziewczyny śliczne brzuszki. Co do włosków na brzuchu to mi też pociemniały i jest ich jakoś więcej, ale nie ma się czym przejmować po porodzie wrócą do normy (w pierwszej ciąży też tak miałam)

reklama
Witam was dziewczyny mam do was pytanie jak moge umieścić swój brzusio na forum.Bo nie wiem jak mam fotke wstawić prosze o pomoc od was.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry