Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja miałam kilka sztuk 56 i musiałam dokupywać, Krzyś urodził się ze wzrotem 53 cm i ciuszki 56 były za wielkie. Początkowo nosił rozmiar 50 a w 56 chodził ponad miesiąc! Tylko, że on przez ulewanie na początku bardzo malo przybierał:/galazka zastanawiam sięĂ czy dokupywać ciuszki w rozmiarze 56, bo mam kilka. Ale moze faktycznie kupie jeszcze po przynajmniej jednym zestawie
Już ktg?? daj znać co tam wyszło 
na pewno nie zobaczysz od razu tych ząbków bo one na razie pchają się od samego dołu, tam ze strasznych glębokości
tworzą się.. i taki stan może potrwać nawet z 2-3 miesiące zanim one wyjdą :-( niestety... mojej Dominice własnie zaczęły iść jak miała 3mies. a wyszły jak miala 5
a Wojtkowi jak miał 2,5mies. a wyszly jak miał nie całe 5mies. (dokładnie nie pamiętam)
całkiem inne to moje dziecko 

i do tego jakiś miły wieczorek przy lampce wina 
mojemu od tygodnia mówię, że mam wizytę u dermatologa jutro i żeby się zwolnił wcześniej z pracy i co?? i na ostatnią chwilę czyli dzisiaj rozmawia - ciekawe co na to szef. Nie zdziwiłabym się jakby mu wolne kazał wypisać.
2 tyg. temu bylam z nim u lekarki i ta powiedziała że mogąmu faktycznie już iść zęby...wiesz jak sie zdziwiłam
Nie sądziła ze może to być tak szybko
A śliny ma tyle że szok. Cały czas zmieniam mu śliniaki