Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no wiemSorki mika85 nie zauważyłam tego pytania
Dom budujemy w okolicy Trzyciąża nie wiem czy wiesz gdzie to jest;-)
mam koleżankę z Trzyciąza ;-)
mamy już działkę 
Widzę, że tworzymy trójkącik budowlanych mam ;-) U mnie w sobotę zaczynamy zakładać okna na parter i piętro 
tylko też nie wiem jak się za to zabrać. Napisze mi któraś jak do blondynki gdzie dokładnie i po co mam iść? 
i tyle 
a jeszcze jedno, jakie duże domy wybudowalyście, ile czasu wam to zajęło i mniej więcej ile poszło $$ na stan surowy otwarty?? zamknięty??
tpo i tak już zawsze coś jest zrobioneMy jeszcze nie wybudowaliśmy. Narazie mamy tylko zrobione piwnice. W tym roku więcej nie zrobimy. Na wiosne dalszy ciąg prac i myślę że do zimy wybudujemy i zrobimy dach, a zimą powoli będziemy zakładać wszystką instalację, wstawiać okna, drzwi, podłogi, robic tynki. ech...kiedy to będzie.
Nasz domek będzie miał niecałe 140 m2 Jeli chodzi o pieniądze to nie wiem ile nas to będzie kosztować.

choć kto wie, może zrobimy tylko fundamenty na jesień ... wszystko zależy od tego ile formalności potrwają.