koniczynka_00
Fanka BB :)
szczerze mówiąc to leniuchowanie też bywa męczące:-) ale cóż zrobić bobas najważniejszyi to nie podlega dyskusji:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie strasznie już dręczy taka bezradność "tego nosić nie wolno" "tego podnosić nie wolno" "tego robić nie wolno" ciągle jakieś zakazy ale niestety trzeba wytrzymać
Czasem daje się ponieść (w 8 miesiącu ciąży przerzucałam gruz łopatą - ale później żałowałam tak mnie kość ogonowa bolała) ale po prostu nie wytrzymałam już wiecznego siedzenia na tyłku tylko, że ja nie miałam problemów na początku ciąży. 

Jesy świetny. Jestem bardzo zadowolona
Jeszcze tylko łóżeczko mam zamówić ale jakoś nie mogę sie zebrać-chyba dlatego że nie mam go za bardzo gdzie trzymać.
Współczuję jej strasznie - obyśmy urodziły o czasie a nawet wcześniej 
Ciekawe czy później tez tak ochoczo do tego podejdziemy;-)
a to lenistwo to rzeczywiście jest wykańczające wiem bo sama przez całą ciążę siedzę w domu
i czasem nie mogę sobie sama ze sobą poradzić. Ja też na początku ciąży spałam w dzień a nie w nocy ale potem juz się to wszystko unormowało:-) tylko teraz synek w nocy buszuje w brzuchu i mnie budzi a w dzień mam więcej spokoju bo śpi
to tak samo jak ja. Robię wszystko jak męża nie ma bo tak to by się tyle na gadał że szkoda mówić a jak go nie ma to robię wszstko. Ostatnio zapytał się kto zniósł drzewo do kominka to powiedziałam że tata przyszedł i pomógł ;-)ale niestety potem się wydało i nasłuchałam się
Fajnie że już na końcówce jesteś za niedługo będziesz tulić maleństwo:-) i masz rację nie jest ważne czy rodzi się SN czy przez CC ważne żeby dziecko było zdrowe a człowiek się nie męczył....

w pierwszej ciąży zazwyczaj odczuwa się później, czyli po 20tyg. Ja w pierwszej czułam w 22tyg, a w drugiej już w 16Zastanawiam się kiedy są odczuwalne ruchy bobasa???