Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pracuje w krakowie akurat w takich godzinach, że nie ma go w domu od 7;30 do 18;30 -19;00 :-(O kurcze to faktycznie strasznie długo pracuje:/ Musi daleko dojeżdżać czy po prostu praca taka wymagająca?? Dobrze, że masz dwójkę wspaniałych dzieci to nie masz czasu na nudy)

Jeszcze czy dwójce dzieci to naprawdę udręka. I do tego wszystkiego ty jesteś wykończona wieczorami i mało macie czasu nawet dla siebie. Można powiedzieć, że twój mąż pracuje całymi dniami, mam nadzieję że chociaż weekendy ma wolne.
a przynajmniej my mamy takie wrażenie, bo nawet zwykły wypad do babci kończy się nerwami
;-)

. Pochwal się którą matę wybrałaś jako gratis

no to też sie ciut pożaliłam
, ale najważniejsze że od tamtej pory nikt już nam nie mówi co mamy robić a czego nie:-)to ci się już zaczyna z teściowąMój też pracuje tak, że nie da się nic zaplanować, ani nawet nie mam jak rodziców odwiedzić:-( I siedzę sobie w domku z teściową i już wiem, że będę się strasznie wkurzać jak będzie bobas, bo już się zaczyna. "Jak się urodzi to pamiętaj trzeba to, albo nie rób tamtego, nie kupuj tego, ja ci pokaże" itp.![]()
ale powiem ci że mama też ci się będzie wtrącać ;-)
to może kiedyś razem wspólnie pójdziemy na te zakupy?? wogole to musimy się wkońcu spotkac i poznać