Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak jak ci pisałam, albo chcieli za dużo, albo mało ale do stanu tragicznego można się wtedy wprowadzić :-( a czemu chcecie sie wyprowadzić? macie jakieś kłótnie rodzinne? czy po prostu chcecie być "na swoim"? :-) matko.. jak ja chcialam się wyprowadzić od rodziców. Strasznie! i na szczęście udało nam się i to jest calkiem inne życie, choć finansowo cięższe. Ale nie zamieniłabym tego na powrót do rodzicow, bo jednak samemu to samemu i małżeństwo powinno mieszkać samo 
Masz iść do niego prywatnie czy do szpitala?? Mnie mówił, żebym przyszła prywatnie i chciałabym we wtorek tylko pewnie już miejsca nie mahejmnie tez nie zostawil...szyjka macicy jeszcze slabo dojrzala......kazal odpoczywac i czekac...wev wtorek na usg
Także psychicznie szykuję się na środę ;-) A pytałaś się o to puchnięcie?? Też ci kazał mało pić i unikać soli??właśnie mialam też o to zapytaćGosia współczuje poszukiwań mieszkania bo takie małe trudno znaleźć( a ceny odstępnego mnie powaliły - szok nie sądziłam ze są az takie myślałam ze jakieś 300-400 zł + opłaty
Jak są takie to nie lepiej pomyśleć o kredycie ?? Przynajmniej będziecie na swoim a nie komuś kieszeń napychać - myśleliście o tym ???
może warto zainwestować w swoje?
mnie ona tak samo przeraża jak ciebie i gdyby nie to że dostaliśmy po ślubie dwie działki,to nie pomyślelibyśmy nawet o tym
a tak to, gdzieś tam w środku chodzi nam myśl, żeby tak za 2lata sprzedać jedną działkę i wybudować choć stan surowy otwarty za to, a na resztę wziąć kredyt .. ale on mnie tak przeraża że SZOK!