reklama

Olkusz i okolice

gosia kurcze, ale klapa z tym mieszkaniem. Ale trzymam kciuki żeby się wam udało znaleźć! ja będe pytać po ludziach czy ktoś nie ma mieszkania :tak: a jak nie, to my będziemy za jakieś 3-4 lata wynajmować :-D ale pocieszenie nie? ;-)

reklama
Wiolcia a budujecie się w Olkuszu ??

Mika to jak macie działkę to zupełnie inna bajka - ja gdybym miała działkę to bym inaczej patrzyła i jeszcze drugą do sprzedania - my mieszkanie dostaliśmy od teściów ale spółdzielcze dopiero wykupiliśmy je jak weszła ta kontrowersyjna ustawa mieszkania za 1 zł i tym sposobem mamy 60 m2 za 1300 zł :)

Gosia - to moze jak pójdziesz do pracy to się uda - czy nie chcesz narazie pracować ??

:-)Witajcie w ten piękny słoneczny dzionek:)

Jak słoneczko za oknem to aż żyć się chce:-)

potem do Was zajrzę bo muszę dokończyć obiad a potem idę na spacer z mężem i psiakiem:-)

a ja umyłam podłogi i wstawiłam pranie :zawstydzona/y: no nie moglam się powstrzymać jak za oknem taka ładna pogoda i te ubrania mogą sobie schnąć na świeżym powietrzu :-D i podłogi raz dwa wyschły bo otworzyłam okna :tak:

jsorbek ale zazdroszczę takiego metraża!!! ja to mam 36m2 i w tym wliczony balkon :szok:

a my kupiliśmy Wojtkowi na roczek jednak taką zjeżdżalnię do kąpieli, bo w kąpaniu ewidentnie mu się nudzi, to może ona go zajmie ;-)

1307600974

Mika tośmy sobie pozazdrościły nawzajem :-D a zjeżdzalnia ekstra - moja Majka ma zawsze w wannie wiecej zabawek niż wody :-D

Eldcia a ty gdzie mieszkasz nie wiem czemu ale wydaje mi się ze na osiedlu - czy coś poknociłam ??

kurka, u nas nad nami remonty sobie babka robi i wiercą teraz w podłodze i huk u nas niemiłosierny :no: a wojtek płacze bo się boi. Ale mam nerwy na nich :wściekła/y:

dziewczyny, możecie mi polecić jakiegoś dobrego fryzjera który mnie obetnie dokładnie tak jak chce, albo i doradzi jak obciąć??
bo do tej pory chodziłam do Loreala na rynku, ale kurka on teraz tak podrożał że już mnie nie stać na niego :no:

Mika tośmy sobie pozazdrościły nawzajem :-D
no :-D

Eldcia a ty gdzie mieszkasz nie wiem czemu ale wydaje mi się ze na osiedlu - czy coś poknociłam ??

Ja mieszkam w Wolbromiu. Przez rok po ślubie wynajmowaliśmy mieszkanie a od prawie roku mieszkamy w domu z moimi rodzicami ale na osobnym piętrze które sami wyremontowaliśmy:) zdecydowalismysię na takie rozwiązanie bo rodzice nam zapisali cały dom a tez nie chcieliśmy komuś nabijać kieszeni. Tak to jesteśmy na swoim. Nikt się nie wtrąca nieraz jest tak że nawzajem niewidzimy się z rodzicami kilka dni po prostu każdy ma swoje piętro i tyle:)
Kupiliśmy działkę ale pieniążki na budowe domu dopiero zbieramy...

reklama
Mika mnie też remonty sąsiadów w bliokach wykańczały przez cały rok je słyszałam najpierw nad nami potem pod nami a potem z jednej strony ludzie remontowali:baffled: skończyło się na 2 tyg przed wyprowadzką koszmar:wściekła/y: Fajny ten prezencik:-)

Wiolcia, Anusiak już na końcówce jesteście więc dacie radę ze wszystkimi dolegliwościami:tak:

Ja jutro mam wizytę u lekarza ale dopiero o 17.15:crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry