goniaa2
Zaciekawiona BB
na kwicie i tak pewnie byłaby minimalna, więc jak sobie zsumują i podzielą na trzy osoby to pewnie mieli by ubaw po pachy, że chcemy brać taki kredyt. Niestety takie realia.ja myślałam pod kątem banku wiesz miałabyś papier
a bardzo chetnienormalnie jak czytam twoje posty to mam wrażenie że mamy identyczne myślenie o chałupnictwie też myśle ale oczywiście nic nie idzie znaleźć.... może razem założymy jakąś firme? hihi
problem tylko jakąo tym też myślałam, ale spełnienie ich wymagań jest bardzo trudne. Trzeba mieć żyrantów spełniających określone wymagania, musi im sie pomysł spodobać, trzeba zrobić taki biznesplan że glowa mała a i tak jestem zdania, że sznsę na dotacje ma tylko ten kto ma dobre układy (potwierdzone), "szaraczek" może zapomnieć.Dziewczyny a nie myślałyscie np. o złożeniu wniosku do PUP o dotację? Zawsze to coś na start ale rzeczywiście trzeba mies pomysł na firmę
Wiolcia, Anusiak jak sie czujecie?

Za to o ile dobrze kojarzę to jutro wszystkie wizytujemy :-) Ja i Anusiak u Barana a czekoladka u Tylnickiego
a tu w olkuszu to nie łatwo o realizacje pomysłów ;-) przynajmniej ja mam takie wrażenie
Ale mąż mnie namówił i zaryzykowałam
dlaczego myslisz ze ktoś da ci minimalna pensję - wcale niekoniecznie - ja np nigdy za minimalna nie pracowałam - teraz też pracuje w Olkuszu i zarabiam sporo wiecej niz minimalna krajowa - jak jesteś po ekonomii to nie szukasz przeciez paracy w sklepie gdzie rzeczywiście pensje są szokująco niskie