reklama

Olkusz i okolice

właśnie dziewczyny! w 34 dobie po porodzie pojawia się nagły nawał pokarmu! (to taka informacja dla pierworódek ;-)) i trzeba masować na bieżąco cyce i ściągać pokarm! bo jak nie to własnie murowane zapalenie piersi, czyli stwardnienie mleka w takie bryłki ktore trzeba rozbić i ściągnąć to mleko. Tak więc jak poczujecie nagłe twardnięcie piersi to masujcie, masujcie i jeszcze raz masujcie i ściagajcie to mleko :tak:
masując ręke weźcie złóżcie w pięść i masujcie, tylko nie kościami żeby też sadomaso nie było :-p a potem od "góry" cyca aż do sutka ściągajnie to mleko :tak:

reklama
dziewczyny wiem już jak założyć wątek zamknięty, chcecie? :-)
a tamten chyba nie jest zamknięty :no: bo z tego co widze to można sobie wejść na każdą grupe którą się chce :szok:

dziewczyny, a ta grupa zamknięta to na pewno jest zamknięta? bo z prawej strony strony widze różne grupy i normalnie moge wejść je poczytać :eek:

Mika co do tej grupy to sama mam wądpliwości ale nie za bardzo się znam. Mi tez się ten dzień strasznie dłuży a jak pomyśle o kolejnych to wszystkiego mi się odniechciewa. Dzięki za tem pomysł na chrzciny bardzo mi się spodobał:-)

dziewczyny spokojnie jak się zakłada grupe to można wybrać jedną z 3 opcji - m.in. taka że moga zaglądac tylko osoby na zaproszenie ale tez i taką ze moga wszyscy - ja oczywiście wybrałam ta na zaproszenie - wylogujcie się i sprawdzcie czy mozecie wejśc na nasza grupę
Poza tym zaznaczyła ze tylko uczestnicy mogą czytac i oglądac albumy wiec nikt nas nie podgląda

Czekoladka - gratulacje ogromniaste !!!!!! Miałam przeczucie o czym zreszta pisałam ze już jestes po :)))

Mika jest zamknięta na 100 % cześc grup jest otwartych ale zobacz sobie pod niektórymi pisze ze grupa jest prywatna i wtedy nie mozesz wejść tak jak pod naszą tylko ty do niej należych wiec nie widzisz tego napisu - wyloguj sie i zobacz wtedy

Ostatnia edycja:
aha to fajnie :-) bo wystrachalam się bo na niektóre można normalnie wejść :szok:

Przed chwilka się wylogowałam i próbowałam wejść i nie da się także spokojnie :-) - ale nie wszystkie grupy są zamknięte dlatego na niektóre da się wejść - nie martw sie bardzo pilnowałam żeby nikt nic nie mógł zobaczyć ;-):tak:

Zreszta najlepiej sprawdźcie w ten sposób same - wystarczy byc nie zalogowanym i spróbować - pisze wtedy, że musisz byc uczestnikiem grupy żeby móc czytać wiadomości ;-)

CZEKOLADKO gratuluje!!!!!!ja dalej z ogromnym brzuchem............juz ledwo daje rade.....co do porodu to ja tez mialam ciezki za pierwszym razem...takze wiem co czujecie bo u mnie tez kolorowo nie bylo dlatego teraz tak sie boje,,,,

Witajcie u mnie sypie śnieg aż nie chce się wychodzić z domu a tutaj na złość muszę po papiery lecieć do księgowiej:-(

Sprawdziłam i grupa rzeczywiście jest zamknięta:tak:

Mika i tak jesteś dzielna po takich przejściach:tak: ja o ta ciążę walczyłam ponad 7 miesięcy i właśnie dzięki lekarzowi który mnie teraz prowadzi w nią zaszłam dlatego już u niego prowadzę ciążę i jestem zadowolona. A Ty chyba dzisiaj do fryzjera lecisz napisz potem czy zadowolona jesteś bo sama się mam zamiar wybrać w lutym żeby wyglądać jak człowiek:-D

Ja jestem zdania że niezależnie jaki to jest poród czy CC czy SN zawsze mogą pojawić się komplikacje niestety.

Anusiak będzie dobrze nic się nie bój pierwszy a drugi poród moga się przecież od siebie różnić więc bądź dobrej myśli:-)

Wiolcia ja też słyszałam o tych liściach kapusty na piersi ale jeśli nie będzie Ci ustępować to leć do lekarza bo zapalenie może narobić CI niepotrzebnych komplikacji a po co masz się męczyć:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry