Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie każdy myśli, nie każdy kto przychodzi do szpitala ma już swoje dziecko, więc nie każdy zdaje sobie sprawe co może przywlec do szpitala. A najgorsze jest to, że jeśli jeden maluszek się przeziębi to od razu w moment reszta też się przeziębia bo to są przecież "świeżutkie" maleństwa. Mój Wojtek własnie załapał katar od innego dziecka, które właśnie zostało zarażone przez kogoś z rodziny.. i ten katarek miał dobrych kilka dni i się biedny męczył :-(
i pare godzin i pyk, dzidzia jest 
Zresztą powiem Wam, że i w rodzinie mi się zdarzyło, że ktoś nie zwracał uwagi na to, że małe dziecko i zapraszał nas będąc przeziebionym. Moi rodzice akurat są w porządku w tym temacie. I faktycznie nikt nie myśli, że u tak malutkiego dziecka katar często kończy się zapaleniem płuc :/ Ale co do obecności męża na porodówce to już inna historia. Chociaż ja myślałam, że uduszę mojego jak już na samej końcówce parcia usłyszałam, że źle to robię :-| no znawca tematu się znalazł normalnie