Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie każdy myśli, nie każdy kto przychodzi do szpitala ma już swoje dziecko, więc nie każdy zdaje sobie sprawe co może przywlec do szpitala. A najgorsze jest to, że jeśli jeden maluszek się przeziębi to od razu w moment reszta też się przeziębia bo to są przecież "świeżutkie" maleństwa. Mój Wojtek własnie załapał katar od innego dziecka, które właśnie zostało zarażone przez kogoś z rodziny.. i ten katarek miał dobrych kilka dni i się biedny męczył :-(
i pare godzin i pyk, dzidzia jest 
Zresztą powiem Wam, że i w rodzinie mi się zdarzyło, że ktoś nie zwracał uwagi na to, że małe dziecko i zapraszał nas będąc przeziebionym. Moi rodzice akurat są w porządku w tym temacie. I faktycznie nikt nie myśli, że u tak malutkiego dziecka katar często kończy się zapaleniem płuc :/ Ale co do obecności męża na porodówce to już inna historia. Chociaż ja myślałam, że uduszę mojego jak już na samej końcówce parcia usłyszałam, że źle to robię :-| no znawca tematu się znalazł normalnie