Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Taka tak właśnie ma Maciek rozmawiać o tej pracy.Bo jedna kobitka chce odejść i nie będą mieć osoby na to stanowisko.A w tym czasie co ja będe wykładać towar to Maciek może być z Dominisia w Geant i patrzeć jak mamusia pracuje
Tak praca fajna sprawa.Ja siedze w Austrii i tylko Jacek(moj maz)pracuje bo pozwolenie ma.Ja niestety nie i nawet jakbym chciala to nie moge.No w sumie teraz to lepiej bo z Victorkiem siedze ale co pozniej.On do przeczkola a ja w domu,mam nadzieje ze do tego czasu granice otworza i nie bede musiala sie o pozwolenie starac
Rybciu też trzymam kciuki za Twoją pracę!
A co do nocek to są ok. Karolinka ma teraz stałe pory pobódek: ok. 23, między 2 a 3 (zazwyczaj 2.30 ) i nad ranem ok. 5. A potem już ok. 7 i już nie spi niestety.
Ząbki na razie się uspokoiły, mała śpi lepiej bo mąż wymyślił patent. Położył obok niej poduszki po obu stronach w związku z tym ma mniejszą ochotę na przewracanie się na brzuszek, śpi w takim korytku i nie jest już taka marudna.
Dziś byliśmy na drugim instruktażu odnośnie noszenia małej i ćwiczeń, znowu z nią poćwiczył, poinstuował nas. A za miesiąc na kontrolę do lekarki i ona zadecyduje czy będzie jakaś rehabilitacja czy nie.