reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

OPIEKA NAD DZIDZIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
BUBA ale masz super, że mozesz zabierać Franka do pracy :) :) :) :) :) :) :)

Rybciu, fajnie z tą robotką ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) takie 2 godz. dziennie to po prostu super!!! pracujesz, a zdrugiej strony tylko chwilę nie ma Ciebie w domku :)

Taka tak właśnie ma Maciek rozmawiać o tej pracy.Bo jedna kobitka chce odejść i nie będą mieć osoby na to stanowisko.A w tym czasie co ja będe wykładać towar to Maciek może być z Dominisia w Geant i patrzeć jak mamusia pracuje

Tak praca fajna sprawa.Ja siedze w Austrii i tylko Jacek(moj maz)pracuje bo pozwolenie ma.Ja niestety nie i nawet jakbym chciala to nie moge.No w sumie teraz to lepiej bo z Victorkiem siedze ale co pozniej.On do przeczkola a ja w domu,mam nadzieje ze do tego czasu granice otworza i nie bede musiala sie o pozwolenie starac

Rybciu też trzymam kciuki za Twoją pracę!
A co do nocek to są ok. Karolinka ma teraz stałe pory pobódek: ok. 23, między 2 a 3 (zazwyczaj 2.30 :)) i nad ranem ok. 5. A potem już ok. 7 i już nie spi :( niestety.
Ząbki na razie się uspokoiły, mała śpi lepiej bo mąż wymyślił patent. Położył obok niej poduszki po obu stronach w związku z tym ma mniejszą ochotę na przewracanie się na brzuszek, śpi w takim korytku i nie jest już taka marudna.
Dziś byliśmy na drugim instruktażu odnośnie noszenia małej i ćwiczeń, znowu z nią poćwiczył, poinstuował nas. A za miesiąc na kontrolę do lekarki i ona zadecyduje czy będzie jakaś rehabilitacja czy nie.

iza - mam nadzieje ze kontrola wykaze ze wszystko jest ok :)
rybcia - daj znac jak tam z praca :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry