reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

reklama
Monisia Laura zasnela sama przed 21sza i o dziwo wstala dopiero o 7mej rano:-D,zadnych pobudek nie bylo:szok::baffled::eek:-jestesmy wyspane:-D

No to się cieszę. Oby tak dalej :tak::tak::-D:-D:-D:cool:

Ja zauważyłam, że niektóre rzeczy (z reguły te nieprzyjemne :-() jedne maluszki robią jako pierwsze, a po jakimś czasie Witek też je robi. Tak było np. z nocnymi pobudkami :errr::frown:

Antoś już od dwóch dni zasypia sam w łóżeczku bez mojej obecności, gaszę lampkę po karmieniu i wychodzę. Ale jestem happy:tak::-)

No to super:tak:. I on tak sam od razu zasnie? Nie muszisz do niego wchodzi itp?? Ja tez tak chce:-D. Hania 4 noc spi sama w kojcu, zasypia dość szybko i w nocy lepiej śpi i ona i ja:tak:.

no to brawo,brawo,oby tak dalej!!!!!!!!!!:tak:;-)

No to super:tak:. I on tak sam od razu zasnie? Nie muszisz do niego wchodzi itp?? Ja tez tak chce:-D. Hania 4 noc spi sama w kojcu, zasypia dość szybko i w nocy lepiej śpi i ona i ja:tak:.
To zależy, czasami muszę wejść i go położyć, bo wstanie na nogi i marudzi. Ale jak jest mocno zmęczony to zasypia po 5-10 minutach bez protestów:tak:. Najważniejsze, żeby dziecko się oswoiło z łóżeczkiem i wiedziało, że tam ma zasypiać, potem to już tylko z górki. Zobaczysz, tydzień, może dwa i Hania też będzie sama zasypiała:-).

reklama
Do góry