reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

NO I ARYAN JUZ ZASYPIA SAM :tak::-) PO POLUDNIU ROWNIEZ ;-)TAK WIEC JUZ NIE CHCE SIE LULAC U MAMUSI NA REKACH;-):-pCIESZE SI BARDZO I OBY TAK DALEJ:-)

reklama
Gratulujemy wszystkim zdrowym i zasypiajacym ..............ja padam na pysk..............co dwie godziny pobudka i kupa zielna smierdzaca i wodnista...............zero checi na picie, goraczka powrocila o 4 dalam jej ibufen......nadal malo je max 50 ml..........niby nadal sie bawi ale troszke placzliwa jest.....dalam jej ulubione chrupki kukurydziane to leza w kacie lozeczka(po to bo myslalam zezajmie sie soba a ja jeszcze sobie pospie):-p jestem an nogach od 6 stwierdzilam ze wezwe lekarza niech powie co malej jest
Emila poszla spac ok. 22 no i myslalam ze dzis pospi sobie do 9 a ona rowniez od 6 na nogach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

tynka, u nas gorączka łądnie spadła po eferalganie (czopki). po nurofenie tak średnio.
na biegunke pomógl kleik na wodzie i czarna herbata (wypił jej w sumie z 350 ml przez dzeiń, dosłodziłam glukozą - i na wieczór już kupa byłą gęstsza)

mamy krew w kupce............teraz robila.......o 8 dzwonilam po lekarza bedzie gdzies kolo 14 zobaczymy co powie............mi sie wydaje ze ta krew to po prostu od podraznienia...............bo to w sluzie bylo ...............niech bedzie juz 14..........................................................................................................................:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Tynka wspułczyje, biedne te nasze dzieciaczki:-( Moje panienki też przeziębione męczy je katarek i troszke kaszelek na 16 ide do lekarza ciekawe co powie:-(

Tynka, tak strasznie mi przykro, że Natalka tak się męczy. Niech już będzie 14. Daj od razu znać po tej wizycie. Ucałuj malutką:zawstydzona/y:.
Aniay, Oliwce też dużo zdrówka życzę, niech szybko się wygrzebie z tego wirusa.
Xmama, dziewczynek wielki całus na poprawę samopoczucia:tak:.
Karola, gratuluję samozasypiania:-D:rofl2:.
Maja, Ty głuptasie, jak mogłaś myśleć inaczej;-):-)

reklama
Do góry