T
tynka
Gość
No to jzu mniej wiecej wiemy.................albo mamy rota albo infekcje drog moczowych
.generalnie panie doktor obstawia rota...... generalnie nie pijemy melka i nie ejmy surowzin poza tym wszytsko na co mala bedzie miala ochote.........jestem dumna bo ostatnio wypila 80 ml herbatki wiec jest sukces jeszcze tylko goraczki musimy sie pozbyc ...........a no i zebiska chyab tez wreszcie ida i to sie wsyztsko nalozylo............:-
zawstydzona/y:
Dzsieki dziewczyny za slowa wsparcia

.generalnie panie doktor obstawia rota...... generalnie nie pijemy melka i nie ejmy surowzin poza tym wszytsko na co mala bedzie miala ochote.........jestem dumna bo ostatnio wypila 80 ml herbatki wiec jest sukces jeszcze tylko goraczki musimy sie pozbyc ...........a no i zebiska chyab tez wreszcie ida i to sie wsyztsko nalozylo............:-
Dzsieki dziewczyny za slowa wsparcia

zdecydowalismy ze jutro jedziemy do Bydgoszczy bo w srode to bedzie sajgon an drogach...........gdyby sie cos dzialo tam mam sparwdzona przychopdnie i na tej samej ulicy mieszkaja 3 pielegniarki wiec pomoc bedzie ;-)
A SIO

TAK MI DORADZILA DOKTORKA JAK KIEDYS Z MALYM BYLAM U NIEJ JAK BYL CHORY I ONA MI TAK KAZALA I POMOGLO WSZYSTKO WYLATYWALO
)