Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Agao - u nas na ropiejące oko pomógł Sulfacetamid; na Biodacynę mały się uczulił, a sól fizjologiczna też nie pomagała;
Krzymek w nocy też marudził, przysypiał na rękach, potem się wybudzał i znowu przysypiał i tak w kółko - aż po którymś położeniu do łóżeczka usypiał na dobre, tzn na 2 godziny ;D
piszecie o tych potówkach ja nawet nie wiem jak one wyglądaja
zauważyłam u Emili jakiesw chrosteczki w okolicach policzek i oczek ale ja koloru skóry
nie wiem co to moze być????
kasiula kiedyś się pytałaś co to za kropa czerwona na oczku mojej Patrycji. Dziś miałam czas i siłę poobserwować i wydaje mi się, że to są jakieś naczynka popękane. Ale to z czasem zejdzie, bo z drugiego oczka już jej znika :laugh:
a naszym największym problemem jest przewijanie - Maks tego wprost nienawidzi i drze się jak opętany!!! woli leżeć z mokrą i brudną pieluchą - w ogóle go to nie rusza - a przy przewijaniu - istny szał
macie jakiś pomysł co na to poradzić???