reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Opieka nad maluszkami

reklama
Agao - u nas na ropiejące oko pomógł Sulfacetamid; na Biodacynę mały się uczulił, a sól fizjologiczna też nie pomagała;
Krzymek w nocy też marudził, przysypiał na rękach, potem się wybudzał i znowu przysypiał i tak w kółko - aż po którymś położeniu do łóżeczka usypiał na dobre, tzn na 2 godziny ;D

piszecie o tych potówkach ja nawet nie wiem jak one wyglądaja
zauważyłam u Emili jakiesw chrosteczki w okolicach policzek i oczek ale ja koloru skóry
nie wiem co to moze być????

kasiula kiedyś się pytałaś co to za kropa czerwona na oczku mojej Patrycji. Dziś miałam czas i siłę poobserwować i wydaje mi się, że to są jakieś naczynka popękane. Ale to z czasem zejdzie, bo z drugiego oczka już jej znika :laugh:

mi tez sie tak wydaje co do oczka
emilka nadal to ma i nie wygląda jakby miało znikać
ale zobaczymy bede obserwowała

a naszym największym problemem jest przewijanie - Maks tego wprost nienawidzi i drze się jak opętany!!! woli leżeć z mokrą i brudną pieluchą - w ogóle go to nie rusza - a przy przewijaniu - istny szał :(
macie jakiś pomysł co na to poradzić???

nie mam pojęcia Emilka raczej jest grzeczbniutka przy przewijaniu kąpieli nawet przy wyciąganiu kuzek z nosa dopiero po dłuższym czasie sie denerwuje

reklama
Koga, nie martw się, kiedyś mu przejdzie. Pati też tak miała, i przewijanie i kąpiel to był jeden wielki ryk. Teraz mam ryk jak ją wyciągam z wanny ;D

Do góry