Rusia
DORKA:)czerwiec06lipiec10
udan imprezki dziewczyny!
Klaudia jest grzeczna...i jak tak czytam, to zastanawiam sie, czy ma ten etap za soba, czy moze przed nami...?
histeri nie mamy..kopania, tarzania...jak tak widze inne dzieci z przedszkola..
tzn...buntuje sie, zeby nie bylo, ale z witami nie startuje, raczej slucha, nie pyskuje(jak np. jej kolezanka)- tylko stoi z boku i mowi, jej jaka ona niedobra
...a gdy dziecko jakies placze - takze mowi- "mamusiu co za dzieciak, tylko buczy i buczy"
...Ma i owszem, glowe pelna szalonych pomyslow, jak wylazenie na ploty, wysypywanie lisci za ogrodznie i stzelanie fochow...ale jak sie jej zwroci uwage to zazwyczaj(nie zawsze) slucha.
az mi glupio pisac, by nie wyszlo, ze tak chwale i wymadrzam sie - absolutnie! ja tylko informuje!!!!

Klaudia jest grzeczna...i jak tak czytam, to zastanawiam sie, czy ma ten etap za soba, czy moze przed nami...?

histeri nie mamy..kopania, tarzania...jak tak widze inne dzieci z przedszkola..tzn...buntuje sie, zeby nie bylo, ale z witami nie startuje, raczej slucha, nie pyskuje(jak np. jej kolezanka)- tylko stoi z boku i mowi, jej jaka ona niedobra

...a gdy dziecko jakies placze - takze mowi- "mamusiu co za dzieciak, tylko buczy i buczy"
...Ma i owszem, glowe pelna szalonych pomyslow, jak wylazenie na ploty, wysypywanie lisci za ogrodznie i stzelanie fochow...ale jak sie jej zwroci uwage to zazwyczaj(nie zawsze) slucha.az mi glupio pisac, by nie wyszlo, ze tak chwale i wymadrzam sie - absolutnie! ja tylko informuje!!!!