Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

o rany dziewczyny te wasze skargi to miód dla mych uszu!!! wredna jestem - co?

ale już się uspokoiłam 
żartuje ........ ale Sandra naprawdę przechodzi sama siebie .... cofa się w rozwoju zaczyna pisać po scianach po stole wszystkim rzuca obojętnie czy to klocek puzel czy .... np szklanka na hasło daj to ... poprostu odrzuca od siebie
byle tylko nie oddać ....ręka też mnie świerzbi ale wtedy wychodze do innego pokoju i licze do 10-ciu ..... albo sięgam po ksiązkę "jak mówić żeby dzieci słuchały" ona mnie uspokaja
..... teoretycznie to powinnam się z tą książką nią nie rozstawać ....żeby jej porządnie nie przylać no ale nic.... skoro to normalne 

hihi.

My dzis smigamy na urodziny do kolegi Noemi z grupy...Normalnie ocipiec z tymi urodzinami idzie...Jedni robia w przedszkolu,inni zapraszaja do domu,niektorzy zabieraja cala grupe do domu na czas zajec...Ciagle tylko gosciny i prezenty
Pare razy sie wywinelam ,ale Noemi bardzo sie ucieszyla ze do Nando idzie wiec pojdziemy...Prezent juz wczoraj kupilam...No i mloda uradowana jk gwizdek bo do tego kolegi do domu idzie
Od 15:30 do 18:30 jestesmy na Party