• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Opiekunka/Zlobek/Przedszkole..???

Kakaw, dziwny pomysł :eek:
Mamoot
, może i mój też cieszyłby się z samej wycieczki na lotnisko, ale wcale nie jestem przekonana, czy tak bez problemu dałby się wywieźć spod przedszkola...... A na samoloty musimy się któregoś dnia umówić - moje chłopaki chodzą na górkę albo pod płot lotniska - i samoloty przelatują nad nimi :happy::happy::happy:

....a jeszcze a propos przedszkolnych miłości :cool: Dzisiaj moje dziecko (jak go odbierałam) nie zauważyło mamusi, bo siedziało sobie na kanapie z Zuzią i razem czytali książeczkę... Rano natomiast PODOBNO nastąpił przytulaniec i buziak, bo się Zuzia stęskniła za Mateuszem, którego cały jeden dzień nie było w przedszkolu ;-);-);-)Komentarz Mateusza: "mamusiu, ja nie będę całował Zuzi" :-):-):-)

reklama
hahahahaa-winny sie tlumaczy-czyli sie calowaliiiiiiiiiiiiiiiiiii:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A moje dziecko mysle ze by nie widzialo problemu by jechac autobusem w calej grupie z przedszkola...oni laza w rozne miejsca,byla zabrana juz z przedszkola autem do kolezanki na urodziny i cala zadowolona wrocila...:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry