• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Opiekunka/Zlobek/Przedszkole..???

reklama
Siedzę przy biurku i ryczę ze śmiechu :-D a ludziska sie na mnie dziwnie patrzą :-D
U nas takich szczegółów póki co nie ma- dziecko, czyli kotek, który czasem jest dziewczynką a czasem chłopcem, po prostu urodziło się w szpitalu :-)
Wczoraj u Martusi w przedszkolu były zawody, za zwycięstwo w poszczególnych dyscyplinach były naklejki, a potem ile kto miał naklejek, tyle dostał cukierków. Marta dostała dwa, ale nie chciała ich zjeść od razu, więc położyła na stoliku (każde dziecko ma swoje miejsce przy stoliku- podpisane krzesełko) i ktoś jej te cukierki zjadł. Marta oczywiście rozżalona, bo to przecież jej nagroda, którą wygrała, i pani spytała dzieci, kto zjadł cukierki Marty- nikt się oczywiście nie przyznał, więc pani wytłumaczyła, że nie wolno tak robić, i skoro nikt się nie przyznaje, w takim razie każde dziecko przyniesie jutro cukierek dla Marty- i włożyła karteczki z taką uwagą na półki w szatni każdego dziecka :szok::szok::szok: w lekkim szoku byłam.

A na samoloty musimy się któregoś dnia umówić - moje chłopaki chodzą na górkę albo pod płot lotniska - i samoloty przelatują nad nimi :happy::happy::happy:

Si! Si! :tak::tak:

Matiś, ja zawsze uważałam, żes przystojniak, więc się nie dziwię, że panna za Tobą sie stęskniła.:-)

A ja jutro mam "lekcję" w przedszkolu. Jakoś w październiku pani wychowawczyni prosiła o jakąś inicjatywę od rodziców. Bo jesienią dzieci więcej siedza w przedszkolu i żeby było weselej, to żeby rodzice coś zorganizowali. Oczywiście kto chce. I ja się zgłosiłam oczywiście z moja ochroną środowiska - segregacja odpadów. A że maskotka Wojciaszkowej grupy jest jezyk, to jezyk będzie mial zasmiecony las, a dzieci będa musiały butelki, papiery, puszki pogrupowac do odpowiednich pojemników. I w nagrodę dostana naklejki i jezyk im podziekuje. :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Mamoot, świetny pomysł! Może padniesz do nas z "prelakcją"?;-):-)
Miki za tydzoeń będzie miał Mikołaja w przedszkolu. Bardzo jestem ciekawa jego reakcji:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry