reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

Ja też tak mam. Jestem zmęczona i najchętniej bym spała no i jadła non stop.
Chciałabym żeby to było z takic samych przyczyn jak u Izabelki :)

reklama
U mnie to samo-gdzie się nie oglądne same ciężaróweczki -super widok.Ja też tak chcę.!!!!!! ;D

no dziewczynki twardo sie trzymam zawsze jak maz wraca z pracy po 17 to od poczatku tego tygodnia spalam a teraz jeszcze siedze :) oczka mi sie kleje nio ale co tam :)W sobote mnie jakies chorobsko bralo bylo mi strasznie nie dobrze boalo mnie gardziolko i glowka ale pojechalismy na ognisko do znajomych i troche mi przeszlo.Moze tooslabienie

Elzbietko NIE mam zielonego pojecia ale raczje niesety nie :( 15 maja mialam okres wiec to troche za malo czasu akorat na dzidziulkie

Izabelka pisze:
U nas się normalnie wysypały i z brzusszkami i wózkami aż miło popatrzeć na takie roześmiane buzie! cuda!

Ja sie chyba przeprowadze w Twoje tereny , moze i u mnie cos wysypie ;) :D ...

Pozdrawiam :)

m.a.l.i.n.k.a pisze:
Elzbietko  NIE  mam zielonego pojecia ale raczje niesety nie :( 15 maja mialam okres wiec to troche za malo czasu akorat na dzidziulkie

m.a.l.i.n.k.o robaczku nie mow hop, poki sie nie okaze .... ja jestem dobrych mysli wzgledem Ciebie i trzymam mocno kciuki  :-*

reklama
a ja ostatnio nie mam apetytu..głowa mnie często boli..przemęczona jestem..nie potrafie cieszyc sie na maxa..kocioł mam w głowie..i sama czasem nie wiem czego chce:(...do bani to wszystko..Czasem myślę, ze jak będę w ciąży to..jak mawiają..świat sie zmienia..tok myślenia..wszytko przewartosciowuje..i poukłada w tej mojej dziwnej głowie...

Pozdrawiam Was..cieszę się, że jestescie:)!

Do góry