reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

optymistycznie starające się

reklama
No ja w pracy jestem od 9, ale chwilę wstania odwlekałam co chwilkę. Mężuś został w domu, juz na urlopie, a ja jeszcze dwa dni pracy i zaslużony odpoczynek. Może akurat wtedy nam się uda zafasolkować? No ale juz zaczynam tracić nadzieję...Gdyby się udało to nasza fasolka przyszłaby na świat 25 kwietnia, to prawie tak jak ja....

A ja nadal taka spiaca i przed 11-12 nie wstane!nawet maz niemoze mnie czasem zwlec... :p
W dodatku u nas od wczoraj pada...i jest brzydko...zupelnie nic mi sie niechce...

LILITH - nie tylko Ty śpiąca... gdybym nie musiała wstawać.... to bym spała... i spała...
ale cóż obowiązki wzywają... a najbardziej moja vera... musze z nią wychodzić najpóxniej o 9...
a co do pogody to u mnie leje od dzisiejszego poranka... brrr

Hej ,hej dziewuszki nie mogę bez was za długo wytrzymać, jestem ponownie po kilku dniach nie obecności i co widzę -grono nowych koleżanek-witam wszystkie bardzo serdecznie!!!!!!! ;D ;D ;D Byłam dziś w kościułku i za wszystkie starające się o fasolke mocno mocno się pomodliłam abyśmy szybko zaszły w upragnione ciąże i urodziły zdrowe bobaski ;D ;D ;D

reklama
Malinko troszke lepiej...teraz glowie sie co sie dzieje...bo ja nadal czuje sie ciazowo...heh...i piersi i siku wszystko...boje sie ze to cos niebezpiecznego...

Do góry