Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to super, teraz tylko cieszyć się ciążą i myśleć pozytywnieWitam byłam u lekarza i wszystko jest ok. Serduszko bije
Ja za każdym razem robiłam betę po 16 dniach od zastrzyku. Ale po 14 na bank to już nie on.
Trudno mi w to uwierzyć niby nadzieja jest ale boję się sprawdzać. Tak w ogóle dziwnie, bo tyle czasu nigdy nic nie wychodziło i się chyba do tego przyzwyczaiłam...
Tak, gratulujęBeta hcg 121,1 jestem w ciąży?
Tak, gratuluję
Tak, gratuluję
Wynik jest jak najbardziej ok. Jak chcesz, to możesz powtórzyć badanie po 48 h, żeby sprawdzić przyrost.Czy wynik beta liczy się od ostatniej miesiączki? Miesiączkę miałam 26 maja a zastrzyk na pęknięcie 10 czerwca i owulacja jakoś nie długo po. Czy wynik 121,1 jest dobry w tej chwili?
Wynik jest jak najbardziej ok. Jak chcesz, to możesz powtórzyć badanie po 48 h, żeby sprawdzić przyrost.
Na pewno jeszcze nic lekarz nie zobaczy. Poinformuj pracodawcę, że jesteś w ciąży a umówić się możesz do innego lekarza, ale i tak najlepiej w okolicach 6-7 tc.Dzięki za odpowiedz. Myślisz ze w piątek na usg będzie coś widać? Później mój lekarz ma urlop a ja się trochę boje chodzić do pracy bo niby praca przy komputerze ale dźwiganie tez mam. Tym bardziej ze tyle się staraliśmy.