reklama

czarownica
Fanka BB :)

gratuluje new osiagniec!!!
a ja sie chwale - moja corka slicznie umie pic z normalnej szklanki!! myslalam ze ona nie lubi soczkow ale ze szklany pije slicznie!!!!

a ja sie chwale - moja corka slicznie umie pic z normalnej szklanki!! myslalam ze ona nie lubi soczkow ale ze szklany pije slicznie!!!!
Gratulacja super osiągnięć 

no to teraz MIrek - nie raczkuje - ale za to śmika po całym mieszkaniu - tylko trzeba trzymać go za rączki - i tak niezmordowanie może sobie chodzić b. długo. Siedząc w łóżeczku sam sobie klęka na kolanka trzymając się za szczebelki - i klika razy z tej pozycji wstał na nogi. Jak już stanie to tak potrafi sobie z godzinkę stać i cieszyć się do wszystkich, ze stanął. Po lóżeczku tez się porusza w prawo i lewo. Najbardziej lubi ganiać ( ze mną) po mieszkaniu Aresa - podczas ej gonitwy piszczy i skacze z radości.
Opanował do perfekcji wyrzucanie zabawek- nasłu****ąc jakie one wydają dźwięki.
Jutro idziemy do neurologa - zobaczymy co powie.
Abryz - mój tez coś miał i nie mógł stawać - ale już mu to przeszło i lekarz pozwolił - a więc głowa do góry

no to teraz MIrek - nie raczkuje - ale za to śmika po całym mieszkaniu - tylko trzeba trzymać go za rączki - i tak niezmordowanie może sobie chodzić b. długo. Siedząc w łóżeczku sam sobie klęka na kolanka trzymając się za szczebelki - i klika razy z tej pozycji wstał na nogi. Jak już stanie to tak potrafi sobie z godzinkę stać i cieszyć się do wszystkich, ze stanął. Po lóżeczku tez się porusza w prawo i lewo. Najbardziej lubi ganiać ( ze mną) po mieszkaniu Aresa - podczas ej gonitwy piszczy i skacze z radości.
Opanował do perfekcji wyrzucanie zabawek- nasłu****ąc jakie one wydają dźwięki.
Jutro idziemy do neurologa - zobaczymy co powie.
Abryz - mój tez coś miał i nie mógł stawać - ale już mu to przeszło i lekarz pozwolił - a więc głowa do góry
No proszę jakie przyspieszenie. Gratulacje dla wszystkeich majowych dzieciaczków!!!!! Super!!!
Marysia siada jak Alek Angi - też przez skłon w bok
, raczkuje juz naprzemiennie - ale na razie w obrębie jednego pokoju, nie wypuszcza się dalej, stoi na stopach i na rękach lub na głowie (w Galerii foty), gryzie!!!!!!, znowy budzi sie w nocy na jedzenie buuuuu 
 , stoi sama ale postawiona. Najbardziej jestem dumna z tego raczkowania 
. Oczywiście koleżanki w biurze mi nie wierzą ale mam to w dupie :-)

Marysia siada jak Alek Angi - też przez skłon w bok
 , stoi sama ale postawiona. Najbardziej jestem dumna z tego raczkowania reklama

Podziel się:

;-)