reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

gratulacje dla wszystkich dzieciaczków :-)
Weronika już prawie siada, najlepiej jej wychodzi w wannie, jak z zacięciem chlapie rączkami przed sobą albo łapie rybkę, która pływa :tak:
raczkowanie na razie nie jest jej pisane ;-) dupkę do góry podnosi, ale nic poza tym

reklama
Moj ostatnio osiagnał taka umiejetnosc jak wyrywanie mi włosow, drapanie i szczypanie:eek: :baffled: a no i kokietowanie babek w sklepach...juz widze co to z niego wyrosnie;-)

Gratulujemy osiągnięć.:-D

Moja w tym tygodniu normalnie mnie zaskakuje- co dziennie czegoś się uczy:-) W końcu coś się ruszyło:-)

Siedzi już bardzo pewnie, zaczęła sama obracać się na brzuch , a co za tym idzie bawi się na brzuchu i zaczyna pełzać.
A co najważniejsze strasznie się rozgadała- non stop ćwiczy sylaby- a my mamy radochę jak dziecko cały czas ma-ma-ma, da-da-da, pa-pa-pa, ba-ba-ba- fajne jest też to, że powtarza po nas. Ja do niej ba-ba to ona to samo, ja ma-ma i ona też.....:tak::tak::tak:

reklama
A Ignacy skończył właśnie 7 miesięcy! :) Umie już prawie wszystko oprócz salta w tył, chociaż próbuje :)

Jego osiągnięciem ostatnich 7 miesięcy jest to, że owinął sobie mnie wokół palca i teraz wystarczy że kiwnie a ja już leżę i się zachwycam :) Śmieje się najpiękniej na świecie i potrafi zabajerować każdą kobietę jaką spotyka! :)

Agnieszka

Do góry