reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

Gratuluje wszystkich rewelacyjnych osiągniec.
My niestety nie przewracamy sie dalej z brzuszka na plecki i odwrotnie

ale jak trzyma mame za paluszki to spaceruje po całym pokoju

reklama
Nie wiem na brzuszku nie znosi ale moze jej sie jeszcze odwidzi.
ja tam bym chciała aby raczkowała zeby taki bajtel mi miedzy nogami smigał.:-D
co do obracania to brak mi juz słów.

moj podobnie, na brzuszku nie lezy, wiec pewnie raczkowac tez nie bedzie. za to kroczki juz stawia i jak sie go za raczki podtrzymuje to sobie wedruje po domu :)

GRATULUJEMY wszystkich wspanialych osiagniec!!!!

Alusia raz sama stanela na 2 sek, ale przestraszyla sie i teraz pilnuje sie, zeby sie nie puscic, a za rączki smiga jak perszing!

Myślam ze jak opuszcze łózeczko to długo czasu jej zajmie jak wstać jak poręcz jest tak wysoko a ona hop, hop po szczebelkach i stoi sobie a do tego się zaczeła puszczać - stoi sekunde , dwie sama i się chwyta poręczy z powrotem ......
A do tego non stop na mnie włazi... Jezu....... i chce stać i stac..... Łazić za raczki też potrafi ale ja z nią nie łażę.... bo kręgosłup.
Acha i podnosi jedną nogę i stoi na jeden. Wygląda jak czapla :-D . Nie nadążam za nia :eek:

reklama
gratulujemy wszystkich osiągnięć :)
Weronika sama siedzi ale jeszcze nie siada
dzisiaj po południu pierwszy raz odwróciła się na brzuszek w łózeczku - normalnie kula się w tą i z powrotem, ale w łóżeczku pierwszy raz, ale się cieszyła :-) jakby niezły kawał mi zrobiła - bo ja ją na drzemkę a ona fik :-D

Do góry