reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

ewe - to posadzimy ich razem - mój tez uwielbia buczeć - będą sobie razem buczeć.
U mnie oglądanie pralki odpada - mam pranie wkładane od góry :(

reklama
ja też wędruję z leżaczkiem, chociaż większość czasu mała spędza na kanapie, nie mam jeszcze maty...

z tą pralką to ciekawy pomysł - a czy nie boją się hałasu?

ostatnio chcialam sie pochwalic, ze Olaf juz super podnosi lepek i nawet potrafi go dlugo trzymac w gorze.........ale glupia neozdrada nie dzialala wrrrrrrr
no w kazdym razie najbardziej mu sie podoba podnoszenie na przewijaku, bo tam jest taki dmuchany brzezek i zeby cos widziec poza nim, musi wysoko glowke podniesc ;D
niesamowite jest jaki dzieci czasem cos tak z dnia na dzien robia! bo on ogolnie podnosil lepek od dawna ale tak skokowo podnosi coraz wyzej ;D
ech nie ma to jak dumna mama ;)

reklama
Gratulacje dla Olafka...
Co do buczenia to Olek tez ostatnio wydaje takie dzwieki jak sowka... huuuuuhuuuuuu... potrafi tak z godzinke... no i znow zaczat strasznie pchac lapki do buzinki... czyzby drugi zabek...
a tak wogole to jaka jest kolejnosc wyzynania sie zabkow... wiecie???

Do góry