reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

reklama
Angie, trzymam kciuki. Będzie dobrze.
Z Jakubem również często ćwiczymy różne "figury".
A na szczepienie też muszę iść drugi raz w przyszłą środę. Uwielbiam tachać małego w wózku po schodach w ośrodku (punkt szczepień jest na I piętrze, a wózkowni na dole nie ma).

Czarownica, nie wpadaj w panikę. Ja tylko to tak nazwałam, a to zwykła zabawa, np.
- kładzenie sobie dziecka na brzuchu, żeby podnosił główkę
- kładzenie dziecka na podkurczonych nogach, kiedy leżę na plecach
- kładzenie na brzuszku na kolanach
- podciąganie delikatne za rączki (z pozycji leżącej lub półleżącej) do siadu i inne takie.
Na pewno to robisz, tylko nie myślisz o tym, jak o ćwiczeniach :-)

no fakt robie;)
jak trzymam ja za raczki to juz ladnie sie podnosi i siada noo czasami tylek jej idzie za mocno do gory i ta ciezka glowa hehe ale idzie jej ok;)

ech, mam zaleglosci, przeczytalam tylko o cwiczeniach i my tez, cwiczymy, cwiczymy (swoja droga zastanawiam sie kiedy Wy siedzicie na tych kompach?? ja nie mam za bardzo czasu, w dodatku ten moj komp to taki slimak, ze jeden post mi z 20-30sek idzie... :mad:)

wczoraj moj maly syn mial pierwszy dlugi atak glosnego, perlistego smiechu :laugh: ;D :laugh: Cos cudownego, bylam strasznie wzruszona, to bylo takie wspaniale!!!!!

reklama
A propos osiagniec, to moja mala nauczyla sie krzyczec - piszczy, krzyczy, wydaje strasznie glosne i wysokie dzwiekki - okropne to jest - szczegolnie na ulicy lub w sklepie ;) A ja myslalam, ze bunt i ataki zlosci dzieci maja w wieku 2 lat hehe

Do góry