reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

hehe, ma mala charakterek ;D

Angie, nie martw sie, Olaf na brzuszku podnosi lepek juz bardzo wysoko i calkiem dlugo umie utrzymac, a jak probuje go za raczki do gory podciagnac to on sie do mnie smieje zamiast trzymac glowke ;D

smiech na glos tez juz sie zdarza, strasznie slodkie :D

no a Agu, Aga to wiadomo, tez dziecko po imieniu do mnie mowi ;D ;D ;D

reklama
A+T+A jeszcze zobaczysz ten bunt 2 roku ;) ;) ;D ;D ;D
a mój huka na nas jak sowa i gada do tv i ostatnio strasznie domaga się zainteresowania jego osobą
czasami wyrwie mu się głośny pisk i śmiech

ANGIE TRZYMAMY KCIUKORY I PIĄSTKORY

musze isc bo juz sie skarzy ze jest sam na sam z pachnącym kwiatkiem ;) :laugh:

zosia przemawia po swojemu;) piszczy wytyka jezorek:)
dzis z pelnym zainteresowaniem patrzyla na dobranocke:)
z dnia na dzien potrafi cos innego;)
a jak ja trzymam za raczki i troche posiagne to slicznie usiadzie;)no ale na brzuchu nadal nie lubi:(

Moja potrafi już siedzieć, ale pani doktor powiedziała ze nie sadzać. No to nie sadzamy, w wózku jest na półleżącą ale głowa nawet nie dotyka poduszki, ciągle w górze. Tak się biedna zawsze namęczy z tą głowką że zasypia.

Czarownica swiete slowa:z dnia na dzien potrafi cos nowego!!!! Tak samo Hafsa, wlasnie od wczoraj zaczela sie smiac glosno tak na maxa, super!!!!! i tak fajnie krzyczy piszczy jakby cosopowiadala:)

ALE TE WASZE DZIECIACZKI JUZ DUUUUUZO O\UMIEJA ROBIC JESTEM W SZOKU

Moj maly tez zwiedza domek ale nie w lezaczku ale w nosidelku plery mi siadaja jak jedziemy na zakupy to to samo umie tak wytrzymac nawet 3 godziny po 1,5 godzinnej zabawe agent

ja tez jest w szoku jak moj maluszek sie szybko rozwija, czy Wasze dzieciaki tez klada sie na boku i tak dziwnie wyginaj i preza sie moj tak robi non stop juz pare razy wyszedlby z wozka hehe, slyszalam ze dzieci w ten sposob probuja sie przemieszczac dopoki nie zaczna raczkowac.

A oto ostatnie osiagniecia mojego malego

reklama
A'propos siedzenia Zosia właśnie zasnęła oparta o poduszki w naszym łóżku-nie było szans żeby ją położyć, a że jesteśmy po szczepieniu, ustąpiłam jej:) Poczekam aż zaśnie na dobre i ciach poduszki:).

Do góry