reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

reklama
Ewe Amelka istne cudenko!!!
mojej coraz lepiej bujanie wychodzi narazie to takie tanczenie jak sie probuje odbijac hihi:) ale tez juz cos!!
moja probuje siadac podciaga sie na czym moze i ciagle na lokciach, teraz to juz sie boje ja do foczki wkladac bo ciagle na lokciach do gory pupa chop i juz zlazi....
ale z tym smiechem to tylko pocichutku...wiec sobie poczekam,,,co do piszczenia piszczy krzyczy wrzeszczy ogolnei amse roznorakich dzwiekow i smiechowych tez, ale nie takie hehehehehehe aby krzyczala tylko narazie ladnie i po cichutku ale tak zadko:(:(:(

aha zaczela sie tak podnosic na dloniach ze zaglada pod siebie:) komicznie to wyglada:) i ciekawe o co jej chodzi!

Ewe wiem ze cudna!!! dla kazdej z nas nasze malenstwo jest naj naj naj cudowniejsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ewe ja zaraz tez zamieszcze moja mala! ale sie ciesze juz sobie wycwiczyla i coraz lepiej jej wychodzi bujanie:)
Ale jestem z niej dumna!

Ewe Amelka przesliczna jest!!i jak fajnie wyglada to bujanie sie!!Hafsi tak nie potrafi a gdzie tam, a przewracanie sie?chyba musze dlugo nato poczekac, za to isdanaie i smianie sie o tak! moze ten pediatra ma racje?

Kurcze musze poczekac az moj ukochany zainstaluje program i dopiero musze zmieniejszyc bo w paincie nie wiem jak :( (ale wstyd)...

Lilith kliknij na zdjeciu prawym- otwórz za pomocą- wybierz Paint-potem obraz- potem rozciągnij/pochyl- i tam zmniejsz parametry zdjęcia procentowo na przykład o 50%- zależy jakie masz duże zdjęcie. Potem sobie je zapisz i gotowe.
Wklejaj zdjątka :) :) :)

mam!!

resizeofs5001550np5.jpg

resizeofs5001518en1.jpg

a ile sie nameczylam aby ujac:)

reklama
Lilith twoja córcia to sportowiec nr jeden na BB. Jakie ona cuda już potrafi- graulacje :) :) :)

A my od jutra zaczynamy basen- ale się cieszę. Znalazłam super zajęcia dla niemowląt. 12 spotkań 240zł. Zobaczymy tylko jak mojej Polci się spodoba ;D ;D ;D

Do góry