reklama
Ewe Amelka istne cudenko!!!
mojej coraz lepiej bujanie wychodzi narazie to takie tanczenie jak sie probuje odbijac hihi
ale tez juz cos!!
moja probuje siadac podciaga sie na czym moze i ciagle na lokciach, teraz to juz sie boje ja do foczki wkladac bo ciagle na lokciach do gory pupa chop i juz zlazi....
ale z tym smiechem to tylko pocichutku...wiec sobie poczekam,,,co do piszczenia piszczy krzyczy wrzeszczy ogolnei amse roznorakich dzwiekow i smiechowych tez, ale nie takie hehehehehehe aby krzyczala tylko narazie ladnie i po cichutku ale tak zadko

aha zaczela sie tak podnosic na dloniach ze zaglada pod siebie
komicznie to wyglada
i ciekawe o co jej chodzi!
Ewe wiem ze cudna!!! dla kazdej z nas nasze malenstwo jest naj naj naj cudowniejsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mojej coraz lepiej bujanie wychodzi narazie to takie tanczenie jak sie probuje odbijac hihi
moja probuje siadac podciaga sie na czym moze i ciagle na lokciach, teraz to juz sie boje ja do foczki wkladac bo ciagle na lokciach do gory pupa chop i juz zlazi....
ale z tym smiechem to tylko pocichutku...wiec sobie poczekam,,,co do piszczenia piszczy krzyczy wrzeszczy ogolnei amse roznorakich dzwiekow i smiechowych tez, ale nie takie hehehehehehe aby krzyczala tylko narazie ladnie i po cichutku ale tak zadko
aha zaczela sie tak podnosic na dloniach ze zaglada pod siebie
Ewe wiem ze cudna!!! dla kazdej z nas nasze malenstwo jest naj naj naj cudowniejsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
T
Tamarunia
Gość
Ewe Amelka przesliczna jest!!i jak fajnie wyglada to bujanie sie!!Hafsi tak nie potrafi a gdzie tam, a przewracanie sie?chyba musze dlugo nato poczekac, za to isdanaie i smianie sie o tak! moze ten pediatra ma racje?
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Ewe ale cudenko z Twojej córy co za rozkoszny uśmiech.
Lilith kliknij na zdjeciu prawym- otwórz za pomocą- wybierz Paint-potem obraz- potem rozciągnij/pochyl- i tam zmniejsz parametry zdjęcia procentowo na przykład o 50%- zależy jakie masz duże zdjęcie. Potem sobie je zapisz i gotowe.
Wklejaj zdjątka

Wklejaj zdjątka
reklama
Lilith twoja córcia to sportowiec nr jeden na BB. Jakie ona cuda już potrafi- graulacje

A my od jutra zaczynamy basen- ale się cieszę. Znalazłam super zajęcia dla niemowląt. 12 spotkań 240zł. Zobaczymy tylko jak mojej Polci się spodoba ;D ;D ;D
A my od jutra zaczynamy basen- ale się cieszę. Znalazłam super zajęcia dla niemowląt. 12 spotkań 240zł. Zobaczymy tylko jak mojej Polci się spodoba ;D ;D ;D
Podziel się: