reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

reklama
Gratulacje wszystkich nowych osiagniec.
Olek juz dwoch tygodni wstaje w lozeczku i zaglada. Teraz zaczyna wstawac przy roznych przedmioitach w pokoju. A od kilku dni zaczyna raczkowac, bo wczesniej to pelzal.

Gratulacje dla Judytki, Olka, Julci:tak:
A moj niesamowicie szybko dochodzi do wprawy w raczkowaniu, od wczoraj tak sie wycwiczył ze naprawde szybko potrafi sie przemiescic np. ode mnie do gniazdka w scianie oddalonego o np 2 metry...heh ledwo go zdaze dorwac a on juz przydzoni głową w sciane bo sie tak rozpedza:-D

Raczkowanie - przesuwanie się do tyłu jak u raków, to poprzez odpychanie się rączkami przesuwanie ku tyłowi, często na brzuszku. Natomiast czworakowanie to ruch do przodu na kolankach i wyprostowanych rączkach.

Witajcie dziewczyny, witajcie maluszki składam wam wszystkim poświąteczne życzenia. Bardzo dawno nie zaglądałam tu do was :no: takie życie, ale jestem zaszokowana co te wasze maluchy juz potrafią niesamowite:szok: . Moja Agatka od tygodnia pełza do przodu po całym pokoju, ale ustac jeszcze nie umie, na pewno jeszcze potrwa zanim wyćwiczy te umiejętność. Muszę przysiąść i dokładnie poczytac inne wątki, oj jestem ciekawa. Serdecznie pozdrawiam wszystkich.

Witaj słonko00 miło Cie poznać, dziękujemy za życzenia i równiez pozdrawiamy serdecznie. Tak tak dzieci sa niesamowite codziennie nowe osiągnięcia oby tak dalej :-)

Abryz mnie chodziło o raczkowanie w potocznym znaczeniu tego słowa a jesli chodzi o znaczenie podrecznikowe to w takim razie Alek do wczoraj własnie raczkował a od wczoraj zaczął czworakowac. Dobrze mowie pani psorko?;-) :-)

reklama
gratulacje majowym dzieciaczkom!

Weronika nie "czworakuje" jeszcze ;-) natomiast ostatnio pełza do tyłu i z uwielbieniem tula się po łóżku - potrafi i 3 pełne obroty zrobić, trzeba pilnować :szok: żeby nie wylądowałą na podłodze
dzisiaj też opanowała szczeniaczka-uczniaczka - siedzi i sama naciska wszystkie możliwe miejsca, żeby gadało :-D

Do góry