reklama
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Gratulacje wszystkich nowych osiagniec.
Olek juz dwoch tygodni wstaje w lozeczku i zaglada. Teraz zaczyna wstawac przy roznych przedmioitach w pokoju. A od kilku dni zaczyna raczkowac, bo wczesniej to pelzal.
Olek juz dwoch tygodni wstaje w lozeczku i zaglada. Teraz zaczyna wstawac przy roznych przedmioitach w pokoju. A od kilku dni zaczyna raczkowac, bo wczesniej to pelzal.
Gratulacje dla Judytki, Olka, Julci
A moj niesamowicie szybko dochodzi do wprawy w raczkowaniu, od wczoraj tak sie wycwiczył ze naprawde szybko potrafi sie przemiescic np. ode mnie do gniazdka w scianie oddalonego o np 2 metry...heh ledwo go zdaze dorwac a on juz przydzoni głową w sciane bo sie tak rozpedza
A moj niesamowicie szybko dochodzi do wprawy w raczkowaniu, od wczoraj tak sie wycwiczył ze naprawde szybko potrafi sie przemiescic np. ode mnie do gniazdka w scianie oddalonego o np 2 metry...heh ledwo go zdaze dorwac a on juz przydzoni głową w sciane bo sie tak rozpedza

Witajcie dziewczyny, witajcie maluszki składam wam wszystkim poświąteczne życzenia. Bardzo dawno nie zaglądałam tu do was
takie życie, ale jestem zaszokowana co te wasze maluchy juz potrafią niesamowite
. Moja Agatka od tygodnia pełza do przodu po całym pokoju, ale ustac jeszcze nie umie, na pewno jeszcze potrwa zanim wyćwiczy te umiejętność. Muszę przysiąść i dokładnie poczytac inne wątki, oj jestem ciekawa. Serdecznie pozdrawiam wszystkich.
takie życie, ale jestem zaszokowana co te wasze maluchy juz potrafią niesamowite
. Moja Agatka od tygodnia pełza do przodu po całym pokoju, ale ustac jeszcze nie umie, na pewno jeszcze potrwa zanim wyćwiczy te umiejętność. Muszę przysiąść i dokładnie poczytac inne wątki, oj jestem ciekawa. Serdecznie pozdrawiam wszystkich.Abryz mnie chodziło o raczkowanie w potocznym znaczeniu tego słowa a jesli chodzi o znaczenie podrecznikowe to w takim razie Alek do wczoraj własnie raczkował a od wczoraj zaczął czworakowac. Dobrze mowie pani psorko?;-) :-)
reklama
gratulacje majowym dzieciaczkom!
Weronika nie "czworakuje" jeszcze ;-) natomiast ostatnio pełza do tyłu i z uwielbieniem tula się po łóżku - potrafi i 3 pełne obroty zrobić, trzeba pilnować
żeby nie wylądowałą na podłodze
dzisiaj też opanowała szczeniaczka-uczniaczka - siedzi i sama naciska wszystkie możliwe miejsca, żeby gadało
Weronika nie "czworakuje" jeszcze ;-) natomiast ostatnio pełza do tyłu i z uwielbieniem tula się po łóżku - potrafi i 3 pełne obroty zrobić, trzeba pilnować
żeby nie wylądowałą na podłodzedzisiaj też opanowała szczeniaczka-uczniaczka - siedzi i sama naciska wszystkie możliwe miejsca, żeby gadało

Podziel się: