reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

Nika puzzli jeszcze nie kuma - ma takiego piankowego słonia puzzlowego, to jeszcze ani razu nie trafiła dobrą nogą w dobre miejsce ;-) za to pisanie - rysowanie super - mówi "piśs" i cała szczęśliwa

reklama
Spróbujcie może na początek od takich puzzli. Potem dopiero takie kwadratowe.

4351-0.jpg
One są konturowe i łatwiej dziecku je ułożyć.​

ezzn8kv10i_36011_o.jpg

te sa super i mają kilka serii - ja mam pojazdy i zwierzęta dizkie​

Marysia też ma z tej serii ale one Abryz są dużo trudnijesze od tych konturowych - spóbuj mówię ci te konturowe. Gwarantuje ci ze Kubeł zakuma i będzie śmigał. Tylko mu pokaż na początek co i jak żeby załapał. Marysia pierwsze puzzle dostała pod choinke bo widziałam ze lubi takie dopasowywanie wszelkich kształtów. I po mieisacu czasu śmiga juz 9-elementowe - jak zakuma ze to sie po obrazkach układa to jej kupię wiecj elementów.
W ogóle jej musze chyba nowe kupic bo już zaczęła te na pamięć układa......:zawstydzona/y:

gluszek, wiktor ma wlasnie te puzzle ze zwierzetami na farmie. super sa, zgubil tylko jedna czesc krowy. ale on je wyciaga bardziej po to zeby mi pokazywac obrazki i je rozwalac niz ukladac :) ostatnio zakumal troche ze to sie uklada ale narazie probuje wsuwac jeden puzel w drugi a to trzeba od gory wsadzic.

reklama
Takie konturowe puzle to Ali układa spokojnie ale ma tez taka rybke w której trzeba dopasowac czesci ogon, głowe oko, płetwy i te tez juz zaczyna układac. Najgorzej wychodzi mu układanie takich obrazkowych, ma z disneya 6 elementów ale jeszcze z moja pomoca je układa:tak:

Do góry